Ви нудиме широк асортиман на плафонски светла, за дневни соби, бањи, ходници, како и декоративни светла. Како модерните, така и традиционалните дизајни преовладуваат во повеќето колекции. Достапни се во повеќе финиши. Револуција во модуларноста на елементите, со допир на иновација и технички детали за уште поелегантен дизајн. Изберете го совршеното плафонско светло за вашиот дом од брендовите Axo Light и Italamp.

 

Vi nudime sirok asortiman na plafonski svetla, za dnevni sobi, banji, hodnici, kako i dekorativni svetla. Kako modernite, taka i tradicionalnite dizajni preovladuvaat vo povekjeto kolekcii. Dostapni se vo povekje finisi. Revolucija vo modularnosta na elementite, so dopir na inovacija i tehnicki detali za ushte poeleganten dizajn. Izberete go sovrsenoto plafonsko svetlo za vasiot dom od brendovite Axo Light i Italamp.

Showing 1–12 of 49 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Затвори

1015/50

111,830.00 ден
Code 1015/50 Type Ceiling Lightbulbs 5x33w – G9 – 230V Materials Cristallo, Swarovski®Elements, Metallo Diameter 50 Height 15 Description Ceiling
206/PL
Затвори

206/PL

49,057.00 ден
Code 206/PL Type Ceiling Lightbulbs 3x28w – E14 – 230V Materials Cristallo, Metallo Diameter 40 Height 18 Description Ceiling lamp
316/4A
Затвори

316/4A

65,313.00 ден
Code 316/4A Type Ceiling Lightbulbs 4x28w – E14 – 230V Materials Cristallo, Metallo Diameter 35 Height 20 Description Ceiling lamp
Затвори

36/40

25,472.00 ден
Code 36/40 Type Ceiling Lightbulbs 4x28w – E14 – 230V Materials Vetro / Metallo Diameter 44 Height 16 Description Ceiling
Затвори

388/45

79,392.00 ден
Code 388/45 Type Ceiling Lightbulbs 3x28w – E14 – 230V Materials Cristallo, Swarovski®Elements, Metallo Diameter 46 Height 20 Description Ceiling
Затвори

465/FI

13,571.00 ден
Code 465/FI Type Spot Light Lightbulbs 1x40w – R50-E14 – 230V Materials Cristallo, Metallo Diameter 11 Height 3 Spot diameter
Затвори

50/70

115,749.00 ден
Тип на светло: плафонско Опис: Плафонско светло во метален финиш и стакло. Димензија: Светилки: Eco Alogena: 11x30w – E14 Energy
Затвори

60/40A

21,336.00 ден
Code 60/40A Type Ceiling Lightbulbs 4x28w – E14 – 230V Materials Vetro / Metallo Diameter36 Height17 Description Variants
Затвори

60/70

118,870.00 ден
Code 60/70 Type Ceiling Lightbulbs 9x28w – E14 – 230V Materials Vetro, Metallo Diameter 70 Height 35 Description Ceiling lamp
Затвори

64/100D

172,209.00 ден
Code 64/100D Type Ceiling Lightbulbs 17x28w – E14 – 230V Materials Vetro, Metallo Diameter 100 Height 42 Description Ceiling lamp
Затвори

64/65

50,218.00 ден
Code 64/65 Type Ceiling Lightbulbs 7x28w – E14 – 230V Materials Vetro, Metallo Diameter 65 Height 30 Description Ceiling lamp
671/50
Затвори

671/50

32,874.00 ден
Code 671/50 Type Ceiling Lightbulbs 4x28w – E14 – 230V Materials Vetro, Metallo Diameter 50 Height 26 Description Ceiling lamp