Ви нудиме широк асортиман на столни лампи, за дневни или спални соби, канцеларии или ходници. Како модерните, така и традиционалните дизајни преовладуваат во повеќето колекции. Достапни се во повеќе финиши. Револуција во модуларноста на елементите, со допир на иновација и технички детали за уште поелегантен дизајн. Изберете го совршената столна лампа за вашиот дом од брендовите Axo Light и Italamp.

Vi nudime sirok asortiman na stolni lampi, za dnevni ili spalni sobi, kancelarii, hodnici, kako i dekorativni svetla. Kako modernite, taka i tradicionalnite dizajni preovladuvaat vo povekjeto kolekcii. Dostapni se vo povekje finisi. Revolucija vo modularnosta na elementite, so dopir na inovacija i tehnicki detali za ushte poeleganten dizajn. Izberete go sovrsenata stolna lampa za vasiot dom od brendovite Axo Light i Italamp.

Showing 1–12 of 57 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Затвори

336/LP

20,610.00 ден
Code 336/LP Type Table Lightbulbs 1x28w – E14 – 230V Materials Cristallo, Metallo, Tessuto Diameter 17 Height 36 Description Table
348/LG
Затвори

348/LG

28,230.00 ден
Code 348/ lg Type Table Lightbulbs 1x75w – E27 – 230V Materials Cristallo, Swarovski®Elements, Metallo, Tessutо Diameter 28 Height 56
348/LP
Затвори

348/LP

21,916.00 ден
Code 348/ lp Type Table Lightbulbs 1x28w – E14 – 230V Materials Cristallo, Swarovski®Elements, Metallo, Tessuto Diameter 15 Height 42
349/LG
Затвори

349/LG

25,617.00 ден
Code 349/ LG Type Table Lightbulbs 1x70w – E27 – 230V Materials Cristallo, Vetro, Metallo, Tessuto Diameter 28 Height 58
349/LP
Затвори

349/LP

20,320.00 ден
Code 349/ LP Type Table Lightbulbs 1x28w – E14 – 230V Materials Cristallo, Vetro, Metallo, Tessuto Diameter 15 Height 48
353/LP-LG
Затвори

353/LP-LG

31,205.00 ден
Тип на светло: столна ламба Опис: Столна ламба изработена од база од транспарентно стакло и кристали, централен дел од swarovski
363/LG
Затвори

363/LG

39,115.00 ден
Code 363/LG Type Table Lightbulbs 1x70w – E27 – 230V Materials Cristallo, Metallo, Tessuto Diameter 32 Height 53 Description Table
530/LG
Затвори

530/LG

61,467.00 ден
Code 530/LG Type Table Lightbulbs 3x28w – E14 – 230V Materials Cristallo, Vetro, Metallo, Tessuto Diameter 40 Height 65 Description
730/LT
Затвори

730/LT

99,566.00 ден
Code 730/LT Type Table Lightbulbs 4x28w – E14 – 230V Materials Vetro, Metallo, Tessuto Diameter 47 Height 80 Description Table
8003/LG
Затвори

8003/LG

29,463.00 ден
Code 8003/LG Type Table Lightbulbs 1x70w – E27 – 230V Materials Cristallo, Swarovski®Elements, Metallo, Tessuto Diameter 26 Height 53 Description
8010/LG
Затвори

8010/LG

59,290.00 ден
Code 8010/LG Type Table Lightbulbs 1x70w – E27 – 230V Materials Cristallo, Metallo, Tessuto Diameter 36 Depth 23 Height 60
Затвори

8023/LG

41,873.00 ден
Code 8023/LG Type Table Lightbulbs 1x70w – E27 – 230V Materials Cristallo, Metallo, Tessuto Diameter 44 Height 65 Description Table