Каде и да патувате, секогаш со вас носите минимум еден несесер. Несесерите се дел од секое патување или краток престој за викенд. Организација на шминки, креми, како и гелови, шампони се неизоставен дел од секоја козметика.
Силиконот како материјал, го прави овои несесери уникатни.Силиконот е непропустлив, не се лизга и отпорен е на високи температури.
Освен силиконските, целиот асортиман се состои од тренди и модерни несесери, идеални и за секојдневието.
Различните дезени се идеални за сите девојки, но секако се достапни и во бои за мажи.

Kade i da patuvate, sekogas so vas nosite minimum eden neseser. Neseserite se del od sekoe patuvanje ili kratok prestoj za vikend. Organizacija na sminka, kremi, kako i gelovi, samponi se neizostaven del od sekoja kozmetika. Silikonot kako materijal, go pravi ovie neseseri unikatni. SIlikonot e nepropustil, ne se lizga i otporen na visoki temperaturi. Osven silikonskite, celiot asortiman se sostoi od trendi i moderni neseseri, idealni i za sekojdnevieto. Razlicnite rezeni se idealni za site devojki, no sekako se dostapni i vo boi za mazi.

Showing all 2 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Sold out
Темно сива
Темно сина
Затвори

Класичен несесер

290.00 ден
  • Голема главна преграда
  • Преден џеб
  • Модерен и стилски материјал во две нијанси
  • PVC Free
  • Димензии: 13.0 x 24.0 x 8.0
Жолта
Портокалова
Сина
Темно сива
Црна
Затвори

Силиконски несесер

799.00 ден
  • Не се лизга
  • Отпорен на високи температури
  • Димензии: 10.0 x 10.2 x 19.4
  • Капацитет: 2L