Олеснете си го готвењето со нашите садови за готвење. Од тави и тенџериња, па се до садови за готвење на пареа, ние ви нудиме голем избор. Нашите тави се карактеризираат со нелеплив слој и мала потреба за масло, што ја прави идеална за здраво готвење. Основата е дизајнирана за енергетско ефикасно готвење и рамномерна распределба на топлината. Не содржи олово, а рачките се секогаш ладни за лесна употреба. Сето ова ги прави совршени за секојдневно пржење. Тенџерињата се направени од железо (нерѓосувачки челик) и се отпорни на високи температури, со сјаен финиш.

Садовите за готвење на пареа се направени од 100% платински силикон.  Готвењето над пареа во силиконски сад е спој на традиција и иновативност. Дизајн стар со векови збогатен со предностите на модерните материјали за поздраво, попрактично, хигиенско готвење.

Olesnete si go gotvenjeto so nasite sadovi za gotvenje. Od tavi i tendzerinja, pa se do sadovi za gotvenje na parea, nie vi nudime golem izbor. Nasite tavi se karakteriziraat so nelepliv sloj i mala potreba za maslo, sto ja pravi idealna za zdravo gotvenje. Osnovata e dizajnirana za energetsko efikasno gotvenje i ramnomerna raspredelba na toplinata. Ne sodrzi olovo, a rackite se sekogas ladni za lesna upotreba. Seto ova gi pravi sovrseni za sekojdnevno przenje. Tendzerinjata se napraveno od zelezo (nergjosuvacki celik) i se otporni na visoki temperaturi, so sjaen finish.

Sadovite za gotvenje na parea se napraveni od 100% platinski silikon. Gotvenjeto nad parea vo silikonski sad e spoj na tradicija i inovatinost. Dizajn star so vekovi zbogaten so prednostite na modernite materijali za pozdravo, poprakticno, higiensko gotvenje.

Showing all 7 results

Show sidebar