Имаме решение како најлесно да ги отворите омилените пијалоци. Отворачи и капачиња за шишиња кои создаваат нови правила во својата категорија.

Како одговор на конвенционалните отворачи на тапи, кои често се преголеми, стигнува BarWise компактниот отворач. Паметниот дизајн кој овозможува и преклопување, лесно и брзо ги отстранува тапите. Истиот поседува и двојни интегрирани ролери за сечење на фолијата. По употребата може да биде уредно преклопен и компактно складиран.

Незавршеното шише со вино може и понатаму да остане свежо, благодарение на сетот од 2 затворачи за шишиња. Нивниот механизам за заклучување создава безбедена и непропустлива заштита на виното, така што истото нема да се истури, ниту да изгуби од својот вкус и свежина. Уникатен е и самиот индикатор кој се наоѓа на затворачите, кој е светло обоен и ќе ви потврди кога шишето е 100% затворено. За нивно отворање, само завртете во спротивен правец и отстранете го затворачот.

Imame reshenjie kako najlesno da gi otvorite omilenite pijaloci. Otvorachi I kapachinja za shishinja koi sozdavaat novi pravila vo svojata kategorija.

Kako odgovor na konvencionalnite otvorachi na vino, koi chesto se pregolemi, stignuva BarWise kompaktniot otvorach. Mapetniot dizajn koj ovozmozhuva I preklopuvanje, lesno I brzo gi otstanuva tapite. Istiot poseduva I dvojni integrirani roleri za sechenje na folijata. Po upotrebata mozhe da bide uredno preklopen I kompaktno skladiran.

Nezavrshenoto shishe so vino mozhe I ponatamu da ostane svezho, blagoradenie na setot od 2 zatvorachi za shishinja. Nivniot mehanizam za zakluvchuvanje sozdava bezbedna I nepropustliva zashtita na vinoto, taka shto istoto nema da se isturi, nitu da izgubi od svojot vkus I svezhina. Unikaten e I Samiot indicator koj se naogja na zatvorachite, koj e svetlo oboen I kje vi potvrdi koga shisheto e 100% zatvoreno. Za nivno otvoranje, samo zavrtete vo sprotiven pravec I otstranete go zatvorachot.

Showing 1–12 of 13 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36

Aperto – 5 во 1 отворач на капачиња

590.00 ден
5 во 1 отворач на капачиња од шишиња, конзерви и слично, вклучувајќи ги и капачињата од теглите кои се на

BarWise – компактен отворач на тапи

2,990.00 ден
 • Димензии: H12.7 x W5.7 x D7 cm
 • Се мие рачно.

BarWise – сет од 2 затворачи за шишиња

890.00 ден
 • Димензии: H21.6 x W10 x D2.6 cm
 • Се мие и суши рачно.

BarWise™-сет за отварање шишиња

1,490.00 ден
 • Димензии: BarWise™ Corkscrew - 6.4 x  3 x  13.7cm Magnetic Bottle Opener - 3.1 x 3.1 x 12.5cm
 • Одржување: BarWise™ Corkscrew - рачно чистење со крпа Magnetic Bottle Opener - во машина за садови
Затвори

Bottle opener – отварач за тапи

199.00 ден
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Одржување: се препорачува рачно миење
 • Димензии: 16 x 4 x 1 цм
New
Затвори

Bottle Opener – отварач за шише

290.00 ден
Супер практичен и функционален, можете да го користите и како отварач за тапи и како отворач за шишиња: 2 функции во само 1 алатка!
Затвори

Cameri – отворач за вино

1,190.00 ден
Отворач за вино изработен од висококвалитетен нерѓосувачки челик, со чија помош ќе ги отстраните дури и цврстите плути на шишето

Can Do Plus-отварач за конзерви

1,290.00 ден
 • Димензии: 6 x 18 x 5 cm
 • Одржување: се чисти со влажна крпа
New
Затвори

Electric wine opener – отвoрач за вино

1,290.00 ден
Со само едно притискање на копчето, отворачот за вино автоматски ја завршува работата, односно ја вади тапата од шишето без
New
Затвори

Essentials – отворач за вино

290.00 ден
Материјал: нерѓосувачки чекик Миење: рачно Должина: 11 cm Висина: 1 cm
Затвори

Sparky – затворач за шише

590.00 ден
Затворач за шише со вино, кој брзо, лесно и што е најважно херметички го затвора шишето, така што комплетно ќе