Се прикажуваат сите 12 резултати

Show sidebar

Bitz – длабок сад за сервирање храна

2.990 ден

Calmo – чинија

553 ден

Calmo – чинија, 26 cm, сива боја

590 ден950 ден

Gocce – сад за складирање сирење

1.170 ден1.494 ден

Host – длабок сад

2.900 ден2.995 ден

Neve – декоративна чинија

280 ден500 ден

Staub Ceramique Appetiser set – сет од 5 садови за сервирање

3.990 ден

Tierra – сад за сервирање

654 ден763 ден

Twist – длабок сад (L)

954 ден1.590 ден

Calmo – чинија за сервирање

489 ден

Paddle – сет даска со чаши

3.390 ден6.890 ден

Pop Tray – послужавник

1.190 ден