LOOK СИСТЕМ

Преку широката палета на бои, финиши и функции кои ги нуди кујната Replay, вашите вкусови и лични преференции загарантирано ќе бидат задоволени. Едноставно, може да биде во разни варијанти кои се движат од покласичен (очекуван) изглед, до многу креати-

вен изглед на кујна. Имате навистина голем избор за создавање на дизајнерски простор, во кој кујната и дневната соба се надополнуваат една со друга.

Каталогот со фотографии од кујните, димензиите, композициите, како и останатите бои, може да го погледнете тука.

ФОКУС

За да можеме да ви кажеме колку изнесува цената за одреден модел на кујна, неопходно е да ни испратите основа на нашата e-mail адреса ([email protected]). Врз основа на нацртот, елементите и слично, ќе се одреди и самата цена. За сите дополнителни информации, ве молиме контактирајте не!