LOOK СИСТЕМ

Целта на Rewind е да ја „премота касетата“ и да нé врати на суштината на формите, елементите и боите. Суштинскиот елемент на овој модел лежи во вградената рачка која ги дефинира и ги декорира вратичките со екстра уникатен дизајн. Самиот дизајн е оригинален и истовремено многу функционален. Има тренди тонови, но со задржување на природноста на материјалите. Дрвото и каменот даваат ефекти на топлина и привлеч-

ност. Мешавината на материјалите и финиште и даваат на кујната персоналност. Истовремено го воздигнуваат дизајнот и креираат неочекуван хармоничен ансамбл. Металните елементи се дискретно поставени и го даваат совршениот допир на природен изглед.

Каталогот со фотографии од кујните, димензиите, композициите, како и останатите бои, може да го погледнете тука.

ФОКУС

За да можеме да ви кажеме колку изнесува цената за одреден модел на кујна, неопходно е да ни испратите основа на нашата e-mail адреса ([email protected]). Врз основа на нацртот, елементите и слично, ќе се одреди и самата цена. За сите дополнителни информации, ве молиме контактирајте не!