Суштината на кујната Saturnia се наоѓа во нејзиниот врвен концепт: совршено обединување на традицијата со современото и модерно живеење. Кујната го реинтерпретира најтрадиционалниот концепт за кујнски простор, кој се темели на потребите за голем простор, удобност и функционалност во целина. Топлината на врати-

тe и основниот дизајн на овој модел перфектно одговараат со секој тип на мебел, од најстариот и класичен, до модерниот и урбан. Создадена е од најквалитетни материјали, отпорни на оштетувања од  гребнатини, со цел да се создаде кујна со највисоки перформанси.

Каталогот со фотографии од кујните, димензиите, композициите, како и останатите бои, може да го погледнете тука.

ФОКУС

За да можеме да ви кажеме колку изнесува цената за одреден модел на кујна, неопходно е да ни испратите основа на нашата e-mail адреса ([email protected]). Врз основа на нацртот, елементите и слично, ќе се одреди и самата цена. За сите дополнителни информации, ве молиме контактирајте не!