Ентериер

Со неонски акценти создадете моќен впечаток

Како еден од трендовите кои што можеме да ги забележиме во последно време, се и овие неонски бои кои што се почесто ги гледаме како акценти во урбаните ентериери.

Доколку сте авантуристи по природа и сакате да експериментирате со стиловите и боите, тогаш ваквиот стил многу ќе ви помогне во формирањето на моќен ентериер.

Овие неонски бои кои што сами по себе мнгу дречат и привлекуваат внимание, најдобро би било кога би ги користеле во комбинација со потемни бои како на пример сивата. Сивата боја ќе создаде одлична подлога за употреба на една или повеќе неонски бои наеднаш и ќе дозболи тие да отскокнат од останатите елементи.

Доколку ве заинтересира овој стил , применете го во предмети како столчиња, перничиња, лампи, черги, вазни, рамки и сл. Употребете ја вашата имагинација и создадете моќен ентериер.

Пишува: Викторија Ланговска

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

seven − 3 =