Virginia е кујна која го комбинира традиционалниот стил со иновацијата и најсовремените решенија. Таа е целосна мешавина на пријатно окружување со уникатни детали кои го прават еден мебел рафиниран и удобен за оние кои најголемиот дел од своето време го минуваат во тој простор. Употребата на дрвото и формата на вратичките поттикнуваат безвременска софистицираност, на која не и недостасува рустичната топлина. Сето тоа реинтепретирано во современ манир. Perla, Verde Salvia, Cipria и Jersey се пастелни нијанси кои се одбрани да ја красат кујната, а особено дрвата на вратичките. Подигнатите панели, цветните елементи и текстуралниот ефект на површината поттикнуваат неконвенционална атмосфера, со класична интерпретација.

Треба да се обрне внимание и на специфичните рачки кои можат да бидат во антички сребрен, графитен или изгребан финиш. Кујната е прилагодлива и нуди многу решенија, без разлика дали сте фокусирани на естетиката или организацијата на просторот. Секој модул е замислен да понуди колку што е можно поголем капацитет, а високите единици се создадени да содржат електрични апарати, со отворени елементи за предмети кои секојдневно се употребуваат. Кујната се смета за креативен продукт кој сублимира естетика, квалитет и практичност. Virginia ја има идеалната синтеза: нежни бои, луксузни материјали и напредни технологии.

Каталогот со фотографии од кујните, димензиите, композициите, како и останатите бои, може да го погледнете тука.

ФОКУС

За да можеме да ви кажеме колку изнесува цената за одреден модел на кујна, неопходно е да ни испратите основа на нашата e-mail адреса ([email protected]). Врз основа на нацртот, елементите и слично, ќе се одреди и самата цена. За сите дополнителни информации, ве молиме контактирајте не!