York ја прикажува совршената рамнотежа помеѓу едноставноста во облиците, елеганцијата во обемот и иновативноста во дизајнот. Моделот е идеален за опремување на кујнскиот простор со добар вкус и одличен дизајн, заедно со изразито чувство за естетика. Се карактеризира со фурнирани врати со подигнати панели, кои се во дабово дрво. Палетата на бои вклучува финиши кои ја оставаат видлива природната состојба на

дабовото дрво, што ја прави кујната посебна. Благодарение на големиот избор на додатоци, кои се движат од отворени метални елементи до металните полици, моделот добива уште поуникатен изглед и е попривлечен. На тој начин, кујната ги задоволува вкусовите на оние кои сакаат да живеат во сегашноста, без притоа да заборават на минатото!

Каталогот со фотографии од кујните, димензиите, композициите, како и останатите бои, може да го погледнете тука и тука.

ФОКУС

За да можеме да ви кажеме колку изнесува цената за одреден модел на кујна, неопходно е да ни испратите основа на нашата e-mail адреса ([email protected]). Врз основа на нацртот, елементите и слично, ќе се одреди и самата цена. За сите дополнителни информации, ве молиме контактирајте не!