BSF, Daytona – сет од 3 ножеви

2.290 ден

ZWILLING, Enfinigy – дигитална вага, gold

2.390 ден

Staub, Ceramique – сет од 4 садови за готвење

2.990 ден

ZWILLING, Vitality – сет од 2 тави и 2 тенџериња

14.420 ден

ZWILLING,Enfinigy – електричен бокал, 1.5л

5.920 ден

ZWILLING, Charleston – прибор за јадење, 60п. (polished)

24.649 ден

BSF, Swing – прибор за јадење, 68п. (polished)

10.990 ден

BALLARINI, Julietta – прибор за јадење, 60п. (polished)

8.578 ден

BALLARINI, Aosta – сет од 2 тави

2.990 ден

Staub, Ceramique – сет од 4 садови за готвење

1.290 ден

ZWILLING, Cube – сет од 5 тенџериња

12.990 ден

ZWILLING, Pro – сет од 5 тенџериња

14.470 ден

BALLARINI, Francesca – прибор за јадење, 60п. (polished)

9.900 ден

BALLARINI, Ancona – сет од 3 тенџериња

5.990 ден

ZWILLING, Vitality – сет од 4 тенџериња

12.428 ден

ZWILLING, TWIN – сет од 4 тенџериња

10.793 ден

ZWILLING, Enfinigy – дигитална вага, black

2.390 ден

ZWILLING, Focus – сет од 5 тенџериња

12.418 ден

Staub, La Cocotte – тенџере 33 см, bordeaux

29.335 ден

ZWILLING, Newcastle – прибор за јадење, 30п. (polished)

5.290 ден

ZWILLING, Klassisch Faden – прибор за јадење, 60п. (polished)

12.900 ден

BALLARINI, Gema – прибор за јадење, 60п. (polished)

8.900 ден

ZWILLING All Star,Knife set – сет од 2 ножеви

4.898 ден

ZWILLING, Z-Cut – ракавица

399 ден

ZWILLING, Pro – сечило за пица

990 ден

ZWILLING, Pro – лупач

890 ден

ZWILLING Now S, Knife block set – сет ножеви

9.990 ден

Bo Pedal Bin – канта за отпадоци, 60 L

18.890 ден

Bra Wash Bag – торба за перење

649 ден

Wash Bags – сет од 3 торби за перење

749 ден

Sneaker Wash Bag – торба за перење патики

859 ден

Sock Wash Bag – торба за перење

469 ден

Clothes Brush – четка за облека

549 ден

Window Canister – сет од 3 кутии за складирање

2.990 ден

Bitz – чинија за сервирање, 45 см

1.734 ден

Bitz – прибор за јадење, 16п. црна боја

5.559 ден

Zwilling Gourmet Knife Set – сет од 3 ножеви

9.225 ден

Zwilling Fresh & Save – сет за вакум и алатка sous vide

15.590 ден

Zwilling Madura, Wok – вок тава, 30 см

6.190 ден

Staub Braisers – сад за готвење, 24 см

18.289 ден

Staub Wok – вок тава, 30 см

15.590 ден

Staub Tajine – сад за готвење, 28 см

14.490 ден

Staub La Cocotte – тенџере, 29 см

23.590 ден

Staub La Cocotte – тенџере, 26 см

22.879 ден

Staub – тава, 38 см

15.869 ден

Staub – тава, 28 см

12.749 ден

Staub – тава, 24 см

10.399 ден

Staub Oven Dish – сад за готвење, 33 см

14.349 ден

Zwilling King – прибор за јадење, 68п. (polished)

21.490 ден

Zwilling Greenwich – прибор за јадење, 68п.

23.900 ден

Zwilling Fresh & Save – кутија за пренос на храна

799 ден999 ден

Zwilling Forte, Grill pan – грил тава, 28 см

3.845 ден

Staub Fondue Set – сет за фонду

16.999 ден

Staub – тава, 26 см

12.859 ден

Staub – тава, 26 см

11.199 ден

Staub Braisers – сад за готвење, 28 см

19.159 ден

Staub – тава, 26 см

12.269 ден

Staub Oven dish – сад за готвење, 38 х 20 см

12.290 ден

Staub Oven dish – сад за готвење, 24 см

6.599 ден

Staub La Cocotte – тенџере, 33 см

26.799 ден

Staub La Cocotte – тенџере, 24 см

17.499 ден

Staub Oven dish – сад за готвење, 24 х 17 см

6.599 ден

Staub – тава за палачинка, 28 см

9.899 ден

Staub La Cocotte – тенџере, 20 см

12.899 ден

Staub La Cocotte – мини тенџере, 12 см

7.299 ден

Zwilling Fresh & Save – пластична кутија за вакуум

690 ден1.299 ден

Zwilling Fresh & Save – стаклена кутија за вакуум, M

1.389 ден

Zwilling King – прибор за јадење, 30п. (polished)

9.900 ден

Zwilling Pro, Knife Set – сет од 2 ножеви

12.359 ден

Zwilling Pro, Chef’s knife – нож (20 см)

8.499 ден

Zwilling Gourmet, Steak knife – нож (12 см)

2.259 ден

Zwilling Gourmet, Carving knife – нож (16 см)

2.859 ден

Zwilling Gourmet, Paring knife – нож (10 см)

2.259 ден

Zwilling Gourmet, Knife block set – сет од 6 ножеви

12.455 ден

Zwilling Gourmet, Santoku knife – нож (18 см)

3.589 ден

Zwilling Gourmet, Chef’s knife – нож (18 см)

5.169 ден

Zwilling Gourmet, Chef’s knife – нож (20 см)

3.589 ден

Zwilling Gourmet, Carving knife – нож (20 см)

2.999 ден

Bo Touch Bin – канта за отпадоци, 36 L

16.990 ден17.990 ден

Roll Top Bread Bin – кутија за леб

3.490 ден4.390 ден

Roll Top Bread Bin (Medium) – кутија за леб

3.192 ден3.992 ден

Fall Front Bread Bin – кутија за леб

4.990 ден5.900 ден

PerfectFit Bags – 10 кеси за канта за отпадоци (50-60 L)

459 ден

Ironing Board – даска за пеглање, 135 х 45 см, Spring Bubbles

10.990 ден

Ironing Board – даска за пеглање, 124 x 45 см, Lavender

12.190 ден

Componibili 4 – комода

9.990 ден

Ge – транспарентен лустер

17.990 ден

Planet – транспарентен лустер

29.990 ден

Bellissima – лустер, бела боја

34.999 ден

FL/Y – транспарентен лустер

19.999 ден

Pilastro – табуретка, црвена боја

11.430 ден

Take – ламба, crystal

7.999 ден

Attila – масичка

8.345 ден

Geen-A – ламба, бела боја

47.490 ден

Jellies Family – чинија, сина боја

1.113 ден

Jellies Family – чинија, розева боја

1.393 ден

Jellies Family – чинија, зелена боја

1.909 ден

Jellies Family – шолја за кафе со тацна, сина боја

909 ден

Jelly – вазна

8.780 ден

Kabuki – ламба

55.960 ден