Slate pancake pan – тава, 24 см

790 ден

Zone Classic – сет од 4 пешкири

2.443 ден

Neve – вазна, сива боја

655 ден1.399 ден

Elbphilharmonie – сад за послужување

2.890 ден

Milano – декоративен сад

1.792 ден

Savoy – чинија, 34 см, Grand Blue 57513

3.104 ден

Savoy – чинија, 27 см, Grand Blue 57513

1.540 ден

Leo – тенџере (28 см)

3.190 ден

Slate frying pan – тава, 28 см

995 ден

Slate open wok – вок тава, 28см

1.175 ден

Lyngby Moscow Mule – сет од 2 чаши за коктел

949 ден

Icon – рефил со мирис

502 ден1.692 ден

Duo 2-Tier Dish Rack – цедач за садови

1.499 ден

Extend – Цедач за чинии и прибор

3.750 ден

Duo – цедач за чаши

599 ден

Zone Classic Tiles – патосница, 80х50 см

1.341 ден1.575 ден

Zone Circular – корпа за отпадоци, 22 liter

6.291 ден

Zone Ume – четка за вц шолја

3.375 ден

Zone Ume – корпа за отпадоци

3.591 ден

Zone Classic – пешкир (50×100 cm)

455 ден585 ден

Zone Classic – пешкир (50×70 cm)

385 ден495 ден

Zone Ume – сад за сапун

891 ден

Zone Ume – сад за во бања

1.431 ден

Zone Classic – пешкир (140×70 cm)

945 ден1.215 ден

Zone Ume – чаша за четки

1.071 ден

Zone Ume – сад за течен сапун

2.061 ден

Refill Queen 500 ml – рефил со мирис за Diffuser Queen

1.266 ден

Zone Circular – корпа за отпадоци, 15 liter Black

4.941 ден

Zone A-Rack – закачалка, бела боја

3.141 ден

Elevate Knives 5-piece Carousel Set – сет ножеви

4.493 ден

Limited – сет од 5 стаклени садови

1.190 ден

Coup Fine Dining – чинија, 16.5см, ziegelrot 57126

1.133 ден

Medina – сет од 30 парчиња, fine diamond Gold 10847

38.876 ден

Maxim – тацна, 16.5см, fine diamond uni 3

455 ден

Rondo/Liane – сад за супа со капак, 2.35л, uni 7

5.179 ден

Maxim – шолја, 0,22л, fine diamond uni 3

693 ден

Maxim – тацна, 13,5см, fine diamond uni 3

398 ден

Maxim – шолја, 0,18л, fine diamond uni 3

682 ден

Maxim – шолја, 0,09л, fine diamond uni 3

594 ден

Coup Fine Dining – тацна, 14 см, ziegelrot 57126

693 ден

Coup Fine Dining – шолја, 0,09л, ziegelrot 57126

1.014 ден

Coup Fine Dining – шолја, 0,18л, ziegelrot 57126

1.049 ден

Coup Fine Dining – длабок сад, 26 см, ziegelrot 57126

2.093 ден

Coup Fine Dining – тацна, 12 см, ziegelrot 57126

686 ден

Coup Fine Dining – чинија, 30см, ziegelrot 57126

3.030 ден

Coup Fine Dining – чинија, 28см, ziegelrot 57126

2.580 ден

Coup Fine Dining – чинија, 21.5см, ziegelrot 57126

1.393 ден

Coup Fine Dining – шолја, 0,18л, turkis 57123

1.199 ден

Coup Fine Dining – тацна, 12 см, turkis 57123

784 ден

Coup Fine Dining – тацна, 14 см, turkis 57123

792 ден

Coup Fine Dining – чинија, 21.5 см, turkis 57123

1.592 ден

Coup Fine Dining – чинија, 28 см, turkis 57123

2.948 ден

Coup Fine Dining – чинија, 26 см, turkis 57123

2.239 ден

Coup Fine Dining – тацна, 12 см, petrol 57011

572 ден

Coup Fine Dining – шолја, 0,09л, petrol 57011

792 ден

Coup Fine Dining – тацна, 14 см, champagne 57010

615 ден

Coup Fine Dining – шолја, 0,18л, champagne 57010

792 ден

Coup Fine Dining – тацнна, 12 см, champagne 57010

572 ден

Coup Fine Dining – шолја, 0,09л, champagne 57010

792 ден

Coup Fine Dining – чинија, 21,5 см, petrol 57011

1.264 ден

Coup Fine Dining – чинија, 26 см, petrol 57011

1.592 ден

Coup Fine Dining – длабок сад, 26 см, petrol 57011

1.807 ден

Coup Fine Dining – длабок сад, 26 см, champagne 57010

1.807 ден

Coup Fine Dining – чинија, 28 см, champagne 57010

2.152 ден

Coup Fine Dining – чинија, 21,5 см, champagne 57010

1.268 ден

Coup Fine Dining – чинија, 26 см, champagne 57010

1.592 ден

Buffet-Gourmet – длабок сад со капак, 0,50л, royalblau 57122

4.120 ден

Buffet-Gourmet – длабок сад со капак, 1,50л, royalblau 57122

6.493 ден

Buffet-Gourmet – длабок сад со капак, 3,50л, uni 6

5.102 ден

Vitalis – шолја, 0,18л, Streublume 54241

742 ден

Vitalis – чинија, 25,5 см, Streublume 54241

2.441 ден

Vitalis – тацна, 15,5 см, Streublume 54241

548 ден

Vitalis – чинија, 23 см, Streublume 54241

1.118 ден

Savoy – чинија, 28 см, Grand Blue 57513

1.862 ден

Savoy – чинија, 26 см, Grand Blue 57513

1.320 ден

Savoy – тацна, 16,4 см, Grand Blue 57513

536 ден

Slate covered casserole – тенџере, 24см

1.799 ден

X-PLOSION – организер за на маса, M среден

1.121 ден

PANTRY – Сад за складирање храна

1.004 ден1.969 ден

Infinity frame – рамка за слика

2.260 ден3.843 ден

Capri – чаша

413 ден590 ден

Event – чаша, 330 мл

88 ден165 ден

Daily – сет од 6 чаши

1.718 ден2.290 ден

Bitz – керамичка саксија, 14 см

1.380 ден

PASTA PERFETTA BRILLANTE – професионална машина за тестенини

6.682 ден

PASTA PERFETTA BRILLANTE – професионална машина за тестенини

3.493 ден

TWINCO – раженчиња за скара , 2 ком.

892 ден

KULINARI – лажици за украсување, 2 ком.

678 ден

VIGO – ножици за живина

990 ден

SCOLI – Лажица за бланширање зеленчук и цедење

833 ден

Log wood tray – држач за дрва

6.935 ден

Mug chopsticks – сет од 2 пара стапчиња за јадење

1.645 ден

Bow candle holder, 3 pcs set – свеќник

3.843 ден

Brindisi – чаша за бело вино, 240 мл

328 ден

Brindisi – чаша за црвено вино, 310 мл

328 ден

Bitz – шолја со тацна, 240 мл

553 ден

Bitz – шолја со тацна, 240 мл, бела боја

595 ден

Bitz – шолја со тацна, 240 мл, сива/розева боја

553 ден

Lyngby Valencia – бокал, 1.1л

1.006 ден

Zone Rim – закачалка, 8.5cm

891 ден

Zone Rim – двојна закачалка, 11.5cm

1.209 ден

Zone Rim – четка за тоалет

3.861 ден

Lyngby Valencia – чаша, 350 мл

292 ден

Lyngby Valencia – длабок сад, 13 см

441 ден

Lyngby Valencia – чаша за вино, 260 мл

441 ден

Eco-packly – повеќенаменска корпа

1.341 ден

Zone Rim – полица за во бања, 44х11см

3.861 ден

Roll Top Bread Bin – кутија за леб

3.490 ден4.390 ден

Bitz – шолја со тацна, 240 мл

593 ден

Zone Inu – спа за стапала, 38х15,7 см

3.146 ден

Organic Taupe – сет од 12 чинии

8.390 ден

Reed Diffuser Queen 500Ml – Дифузер за простории

2.116 ден

Blanc – спреј мирис за текстил

502 ден

George II Speaker Soft Touch – освежувач за воздух со звучник

5.092 ден

George Ii Speaker Chrome 2021 – освежувач за воздух со звучник

5.516 ден

Reed Diffuser Queen 1000Ml – Дифузер за простории

3.816 ден

GEORGE Capsule – капсула

297 ден

Slate covered saucepan – тенџере, 18см

1.135 ден

Forest – сет од 5 ножеви

4.030 ден

Slate covered casserole – тенџере, 20см

1.325 ден

Slate – сет од 6 ножеви

3.290 ден

Slate grillpan – грил тава, 26см

1.125 ден

Slate frying pan – тава, 32 см

1.125 ден

Slate frying pan – тава, 20 см

695 ден

Slate frying pan – тава, 24 см

825 ден

Set Decorative Spoon + Cup – алатка за декорирање

999 ден

Taburete M/3 – скала

2.793 ден

Puff – силиконска модла 6.2 см

799 ден

Bollicine – силиконска модла 7 см

699 ден

Mini Intreccio – силиконска модла 7.5см

584 ден

Mini Gemma – силиконска модла 6.8 см

585 ден

Mini Raggio – силиконска модла 6.7 см

584 ден

Cuoricino – силиконска модла 6.3х6.5 см

699 ден

3D – модла за чоколадо

399 ден

Scg13 Rose – модла за чоколадо 2.8 см

299 ден

3D – модла за чоколадо

399 ден

Scg07 Praline – модла за чоколадо 3см

299 ден

Scg11 Tablette – модла за чоколадо 3.8х2.8 см

299 ден

Scg01 Monamour – модла за чоколадо 3х2.2 см

299 ден

Wooly – силиконска модла 19см

999 ден

Honore’- силиконска модла 19см

990 ден

Gemma – силиконска модла 18 см

990 ден

Norma 220 3 – скала

2.793 ден

Taburete M/2 – скала

2.093 ден

Villa – вазна

894 ден1.194 ден

Villa – огледало, црна боја

1.990 ден7.590 ден

Zone Nova – четка за вц шолја

2.421 ден

Zone Nova – сад за сапун

891 ден

Zone Nova – сад за четки за заби

891 ден

Zone Nova – сад за течен сапун

1.575 ден