Олеснете си го готвењето и заштедете простор во вашата кујна со нашите сечилапогодни за почетници и за професионалнци и практични за употреба. Сечилата се изработени по специјална формула на метал кој содржи карбон и хром. Сечилата и делот од сечилото кој завршува во рачката се направени од едно парче метал низ специјален ice hardening процес. Тоа ги прави многу остри , екстремно издржливи и отпорни на корозија. Има ергономска рачка, многу практична за употреба. Сетови од неколку сечила се специјално дизајнирани со цел да се подобри хигената и намали нередот во кујната за време на работата. Секој нож има различна боја на рачката и интегрирана алатка-одмор. Со тоа ножот секогаш може да стои подигнат и да не се допира до работната површина. Тие се достапни и поединечно и како сет во комплет со заштитна футрола за складирање на самите ножеви.

Olesnete si go gotvenjeto i zashtedete prostor vo vasata kujna so nasite secila, pogodni za pochetnici i za profesionalci i praktichni za upotreba. Secilata se izraboteni po specijalna formula na metal koj sodrzi karbon i hrom. Secilata i delot od seciloto koj zavrsuva vo rackata se napraveni od edno parce metal niz specijalen ice hardening proces. Toa gi pravi mnogu ostri, ekstremno izdrzlivi i otporni na korozija. Ima ergonomska racka, mnogu prakticna za upotreba. Setovi od nekolku secila se specijano dizajnirani so cel da se podobri higienata i namali neredeot vo kujnata za vreme na rabotata. Sekoj noz ima razlicna boja na rackata i integrirana alatka-odmor. So toa nozot sekogash moze da stoi podignat i da ne se dopira do rabotnata povrsina. Tie se dostapni i poedinecno i kako set vo komplet so zastitna futrola za skladiranje na samite nozevi.

Прикажувам 1–12 од 82 резултати

Show sidebar
-12%
Додади во кошничка
Затвори

3 во 1 – острач за ножеви

695 ден
Додади во кошничка
Затвори

Apple corer – алатка за чистење јаболки

229 ден
New
Додади во кошничка
Затвори

ChopCup – сечило за зеленчук

1.395 ден
Додади во кошничка
Затвори

Comfort – сечило за ананас

1.190 ден
Додади во кошничка
Затвори

Cucina – лупач

599 ден
Додади во кошничка
Затвори

Disc-сечило за пица

990 ден
-40%
Duo 5 piece Knife Block Set - сет од 5 ножеви
Додади во кошничка
Затвори

Duo 5 piece Knife Block Set – сет од 5 ножеви

2.990 ден
-22%
Додади во кошничка
Затвори

Duo Swivel Peeler – лупач

349 ден
Додади во кошничка
Затвори

Elevate – сет од 5 ножеви

6.990 ден
Додади во кошничка
Затвори

Elevate 3.5″ Parring Knife – нож

690 ден
Додади во кошничка
Затвори

Elevate 4.5″ Serrated Knife – нож

890 ден
Додади во кошничка
Затвори

Elevate 5.5″ Santoku Knife – нож

990 ден