Колекциите на шишиња за вода се направени од 2 вида материјали: 1) BPA Free пластика; 2) стакло. Со тоа Вие ќе ги пиете само течностите кои сте ги ставиле.

Шишињата располагаат со неколку видови на технологии:
AUTOSPOUT® техннологија е опременa со копче кое го контролира отворот на шишето со едно притискање. Притиснете го шишето за да се напиете и пуштете го за да прекине протокот на течност.
AUTOSEAL® технологија која гарантира 100% непропустливост и неистекување при конзумацијата на течноста, така што автоматски се затвора по секоја голтка.
SNAPSEAL™ технологија со која целиот процес на конзумирање на течноста е олеснет. Се’ се работи со една рака. Капакот се отвара за пиење со лизгање надолу, односно се затвара со лизгање нагоре.

Kolekciite na shishinja za voda se napraveni od 2 vida materijali: 1) BPA Free plastika; 2) staklo. So toa Vie kje gi piete samo technostite koi ste gi stavile.

Shishinjata raspolagaat so nekolku vidovi tehnlogii:
Autospout tehnologijata e opremena so kopche koe go kontrolira otvorot na shisheto so edno pritiskanje. Pritisnete go shisheto za da se napiete I pushtete go za da prekine protokot na technost.
AutoSeal tehnologija koja garantira 100% nepropustlivost I neistekuvanje pri konzumacijata na technosta, taka shto avtomatski se zatvora po sekoja goltka.
Snapseal tehnologija koja so koja celiot process na konzumiranje na technosta e olesnet. Se’ se raboti so edna raka. Kapakot se otvora za pienje so lizganje nadolu, odnosno se zatvora so lizganje nagore.

Прикажувам 1–12 од 19 резултати

Show sidebar

Aluminium reusable sport bottle with carabiner – шише за вода

399 ден

Dot-специјално шише за вода (600 ml)

790 ден

Elton – шише за вода (500 мл)

990 ден

Elton – шише за вода (750мл)

1.190 ден

Filtered Bottle To Go – шише со филтер

1.490 ден

Filters To Go – сет од 2 филтри

595 ден

Honeycomb lockable leak proof infuser – шише за вода со инфусер

649 ден

Impact double wall borosilicate glass bottle – шише за вода

990 ден

In Giro – стаклено шише за вода, 500 мл

1.290 ден

Leakproof bottle – шише за вода

499 ден

Leo – шејкер со преграда, 500 мл

990 ден

Lockable infuser bottle – шише за вода со инфузер

749 ден