Надополнете ја вашата колекција на накит, со луксузните привезоци, ланчиња, алки, обетки и прстени од брендот Leonardo. Уживајте во нивната елеганција и софистицираност. Накитот е изработен од инокс и украсни стаклени каменчиња. Достапни во две варијанти: сребрена и златно-розе боја. Во процесот на производството особено се води грижа накитот да биде изработен во согласност со сите здравствени европски стандарди и прописи, што го прави антиалергиски, отпорен на корозија и здрав. Негови главни карактеристики се неверојатната женственост и едноставниот дизајн. Со накитот од Leonardo ќе оставите неверојатен прв впечаток.

Nadopolnete ja vasata kolekcija na nakit, so luksuznite privezoci, lancinja, alki i obetki od brendot Leonardo. Uzivajte vo nivnata elegancija i sofisticiranost. Nakitot e izraboten od inoks i ukrasni stakleni kamencinja. Dostapni vo dve varijanti: srebrena i zlatno-roze boja. Vo procesot na proizvodstvo osobeno se vodi griza nakitot da bide izraboten vo soglasnost so site zdravstveni evropski standardi i propisi, sto gi pravi antialergiski, otporen na korozija i zdrav. Negovi glavni karakteristiki se neverojatnata zenstvenost i ednostavniot dizajn. So nakitot od Leonardo ke ostavite neverojaten prv vpecatok.

Showing 1–12 of 18 results

Show sidebar

Adriana Beauty – обетки

740 ден

Beauty’s – обетки

595 ден1.045 ден

Beauty’s Bravo – сет од 2 приврзока

895 ден

Biggi – обетки

766 ден

Brilliant Beauty’s – сет од 2 приврзока

995 ден

Casoli Beauty’s – сет од 2 приврзока

895 ден

Creole Classico – обетки

1.845 ден

Firenze – обетки

1.495 ден

Glitz Beauty’s – обетки

895 ден

Matrix – обетки

895 ден

Matrix Beauty’s – сет од 2 приврзока

995 ден

Nana Beauty’s – сет од 2 приврзока

595 ден745 ден