Иновативни маски против загадување, полен и бактерии, со ненадмината удобност и уникатен дизајн.

Заборавете на белите хируршки маски, бидејќи сега постои MASK. Револуционерната маска против загадувањето доаѓа со активиран јаглерод и заменлив филтер, во согласност со европскиот стандард FFP2 и N95. Иновативната маска гарантира целосна заштита од загадувањето и честичките PM 2,5 и PM 10 кои се штетни по здравјето. Маската ја почитува и европската регулатива EN 149:2001 + A1:2009, која се однесува на уредите за заштита со респираторните проблеми т.е. дишењето. Тука се вклучени изработката, условите и тестирањето на маската и нејзиниот филтер. Истовремено, треба да се напомене дека маската може да се пере.

Inovativna maska za disenje, nameneta protiv zagaduvanje, polen i bakterii, so nenadminata udobnost i unikaten dizajn. Zaboravete na belite hiruriski maski, bidejkji sega postoi MASK. Revolucionernata maska protiv zagaduvanjeto doagja so aktiviran jaglerod i zamenliv filter, vo soglasnost so evropsksiot standard FFP2 i N95. Inovativnata maska garantira celosna zastita od zagaduvanje i cestickite PM 2,5 i PM 10 koi se stetni po zdravjeto. Maskata ja pocituva i evropskata regulativa EN 149:2001 + A1:2009, koja se odnesuva na uredite za zastita so respiratornite problemi t.e. disenjeto. Tuka se vkluceni izrabotkata, uslovite i testiranjeto na maskata i nejziniot filter. Istovremeno, treba da se napomene deka maskata moze da se pere.

Се прикажуваат сите 9 резултати

Show sidebar