Кај нас ќе најдете голем избор на кутии и садови за пренос на храна. Спакувајте го вашиот појадок, оброк или ручек и понесете го каде и да одите.

Наша препорака:
Колекција GoEat од JosephJoseph.
Оваа колекција е  одлична алтернатива на традиционалните пластични кутии. Се состои од неколку видови на кутии во која може понесете секаков вид на храна. Кога носите течна храна или грицки, силиконски капак со опција за заклучување ќе се погрижи кутијата да не се отвори. Целата колекција е направена со механизам за  изолација со што храната останува свежа подолг период.

Колекцијата Leo на Berghoff.
Изработена од 2 вида на материјали – нерѓосувачки челик и полипропилен (BPA Free пластика). Кога сакате да носите течна храна, а притоа таа да остане топла подолг период, тогаш садовите направени од нерѓосувачки челик се тоа што Ви е потребно.

Kaj nas kje najdete golem izbor na kutii I sadovi za prenos na hrana. Spakuvajte go vashiot pojadok, obrok ili ruchek I ponesete go kade I da odite.

Nasha preporaka:
Kolekcijata GoEat od JosephJoseph.
Ovaa kolekcija e odlichna alternative na tradicionalnite plastichni kutii. SE sostoi od nekolku vidovi na kutii vo koja mozhe da ponesete sekakov vid na hrana. Koga nosite techna hrana ili gricki, silikonskiot kapak so opcija za zakluchuvanje kje se pogrizhi kutijata da ne se otvori. Celata kolekcija e napravena so mehanizam za izolacija so shto hranata ostanuva svezha podolg period.

Kolekcijata Leo na BergHOFF.
Izrabotena od 2 vida na materijali – nergjosuvachki chelik I polipropilen (BPA Free plastika). Koga sakate da nosite techna hrana a pritoa taa da ostane topla podolg period, togash sadovite napraveni od nergjosuvachki chelik se toa shto Vi e potrebno.

Прикажувам 1–12 од 33 резултати