Од обични ручеци со пријатели и семејства до весела вечера, изберете од нашиот широк спектар на секојдневни чинии. Разновидни и практични за сите прилики. Изненадете ги вашите гости, со чинии за супи и тестенини, но и за десети, кои заедно креираат совршена целина. Чиниите се направени од порцелан и рачно боени, со златни, металик и пастелни бои. Покрај порцеланските, нашиот асортиман ги опфаќа и чиниите направени од керамика. Тие се подеднакво совршени за прослави на отворено или елегантни средби внатре во домот. Секој сет е спакуван со соодветна луксузна кутија, што ги прави совршен подарок за вашите блиски. Тие се достапни во широк спектар на шарени дизајни за да одговараат на сите вкусови и кујни. Оставете впечаток со извонредно дизајнираните сетови на следниот собир за ручек или вечера.

Od obicni ruceci so prijateli i semejstva do vesela vecera, izberete od nasiot sirok spektar na sekojdnevni cinii. Raznovidni i prakticni za site priliki. Iznenadete gi vasite gosti, so cinii za supi i testenini, no i za deserti, koi zaedno kreiraat sovrsena celina. Ciniite se napraveni od porcelan i racno boeni, so zlatni, metalik i pastelni boi. Pokraj porcelanskite, nasiot asortiman gi opfakja i ciniite napraveni od keramika. Tie se podednakvo sovrseni za proslavi na otvoreno ili elegantni sredbi vnatre vo domot. Sekoj set e spakuvan so soodvetna luksuzna kutija, sto gi pravi sovrsen podarok za vasite bliski. Tie se dostapni vo sirok spektar na sareni dizajni za da odgovaraat na site vkusovi i kujni. Ostavete vpecatok so izvonredno dizajniranite setovi  na sledniot sobir za ruchek ili vechera.

Прикажувам 1–12 од 30 резултати

Show sidebar

Alabastro – чинија

899 ден

Bambini – детски сад за храна

349 ден

Bitz – длабок сад, 13 см

525 ден

Bitz – длабока чинија, 23 см

789 ден

Bitz – чинија

525 ден623 ден

Calmo – чинија

553 ден

Calmo – чинија, 26 cm, сива боја

590 ден950 ден

Color loop natural – сет од 12 чинии

11.990 ден

Color Loop Sand – сет од 12 чинии

8.390 ден

Lave glace – чинија 28 см

1.113 ден

Lave glace – чинија за салата 23 см

973 ден

Lyngby – сет од 4 чинии, 16 см

1.342 ден