Во секој период од годината, домашно направен сладолед во модли е одлична можност за освежување. На уживањето на домашно подготвениот сладолед му нема крај. Искомбинирајте ги состојките кои
ви се омилени, ставете ги во модлата, замрзнете и добивате здрав и природен сладолед. Различните дизајни на модли за сладолед овозможуваат да направите повеќе верзии на сладолед. Сладоледот е едно од ретките јадења кои секогаш знаат да изнудат насмевка на лицата на оние кои го консумираат. Секоја модла за сладолед има капак кој нуди можност полесно да го извадите сладоледот кога ќе биде готов. Модлите може да ги миете во машина за садови и сите се изработени од 100% платинест силикон и се BPA Free.

Vo sekoj period od godinata, domashno napraven sladoled vo modli e odlichna mozhnost za osvezhuvanje. Na uzhivanjeto vo domashno podgotveniot sladoled mu nema kraj. Iskombinirajte gi sostojkite koi vi se omileni, stavete gi vo modlata, zamrznete I dobivate zdrav I priroden sladoled. Razlichnite dizajni na modli za sladoled ovozmozhuvaat da napravite povekje verzii na sladoled. Sladoledot e edno od retkite jadenja koi sekogash znaat da iznunat nasmevka na licata na onie koi go konsumiraat. Sekoja modal za sladoled ima kapak koj nudi mozhnost za polesno da go izvadite sladoledot koga kje bide gotov. Modlite mozhe da gi miete vo mashina za sladoled I site se izraboteni od 100% platinest silicon I se BPA Free.

Прикажувам 1–12 од 15 резултати

Show sidebar

Dimple – лажица за сладолед

749 ден

Duo Ice Scream Scoop – лажица за сладолед

479 ден

ITALIA – лажица за сладолед

1.339 ден

Strawberry popsicle molds – сет 4 модли за сладолед

1.290 ден

Tropical Fruit – модла за сладолед, лубеница

349 ден

Tropical Fruit – сет 4 модли за сладолед

1.190 ден

Модла за сладолед (ракета)

299 ден

Модла за сладолед – foot, црвена

299 ден

Cactus ice – сет од 4 модли за сладолед

1.190 ден

Stackable popsicles-модлa за сладолед

290 ден

Tropical Fruit – модла за сладолед, јагода

290 ден

Модла за сладолед (twister)

299 ден