Секоја рамка е чувар на едно минато на кое секогаш со носталгија се сеќаваме и кое секогаш буди пријатно чувство за убавите моменти кои сме ги доживеалe.

И покрај целата технологија и начинот на кои денес дигитално ги зачувуваме спомените, не можеме да ги изоставиме рамките од секојдневието. Tоа е поради тоа што тие остануваат доследни на нивната примарна цел – да го врамат моментот. А воедно и да бидат едни од најубавите детали во просторот каде што се поставени.
Секоја рамка  треба да биде доволно рафинирана до степен да не го краде фокусот од она што е во главно – сликата. Но, сепак
толку софистицирана што заедно со сликата ќе направат една целина.
Нашиот асортиман на рамки за слики ги имаат токму овие обележја.

Се прикажуваат сите 10 резултати

Show sidebar