За матени јајца. За соединување на сите состојки. За најразлични смеси. За да ги дофатите сите делови од садот. Маталки – за сѐ што ќе замислите.

Кај нас постои една маталка која е поразлична од сите останати. Вистински eye-catcher и наш best-seller во категоријата
маталки. Twin Whisk e иновативен производ кој вклучува две основни маталки во еден стилски дизајн. Нејзината способност
да се трансформира ја прави идеална за мешање на сосови во ниски тави. Нејзините челични жици обложени со силикон нема да ги
изгребат и најосетливите тави додека ја мешате храната. Истите тие жици кога ќе се отворат нудат можност да ги измешате сите видови на смеси или од белките да направите цврст шлаг.

Za mateni jajca. Za soedinuvanje na site sostojki. Za najrazlichni smesi. Za da gi dofatite site delovi od sadot. Matalki – za sѐ  shto kje zamislite.

Kaj nas postoi edna matalka koja e porazlichna od site ostanati. Vistinski eye-catcher I nash best-seller vo kategorijata matalki. Twin Whisk e inovativen proizvod koj vkluchuva dve matalki vo eden stilski dizajn. Nejzinata sposobnost da se transformira ja pravi idealna za meshanje na sosovi vo niski tavi. Nejzinite chelichni zhici oblozheni so solikon nema da gi izgrebat I najosetlivite tavi dodeka ja meshate hranata. Istite tie zhici koga kje se otvorat nuvad mozhnost da gi izmeshate site vidovi na smesi ili od belkite da napravite cvrst shlag.

Се прикажуваат сите 2 резултати