Blanc и George се мириси за простории кои ќе го исполнат просторот со свежина и пријатна миризба. Секој од овие мириси е посебно доживување.

Blanc е дифузер односно освежувачи за воздух за простории, којшто се состои од бело стаклено шише, бело капаче и бели стапчиња (кои не треба да се превртат наопаку за да се зајакне дифузијата на мирисот). Капацитетот на шишенцето е 250 ml, а специфичната миризба е инспирирана од патувањата. Посетата на одредени делови и локации од светот служи како инспирација за одредена миризба.

George e eлектронски освежувач за воздух со Bluetooth звучник. Поврзете го вашиот мобилен или таблет и слушајте ги вашите омилени песни. Има 10 различни миризливи капсули.

Blanc I George se mirisi za prostorii koi kje go ispolnat prostorot so svezhina I prijatna mirizba. Sekoj od ovie mirisi e posebno dozhivuvanje.

Blanc e difuzer odnosno osvezuvaci za vozduh za prostorii, koisto se sostoi od belo stakleno sise, belo kapacei beli stapcinja (koi ne treba da se prevrtat naopaku za da se zajakne difuzijata na mirisot). Kapacitetot na sisenceto e 250ml, a specificnata mirizba e inspirirana od patuvanjata. Posetata na odredeni delovi i lokacii od svetot sluzi kako inspiracija za odredena mirizba.

George e elektronski osvezuvac za vozduh so Bluetooth zvucnik. Povrzete go vasiot mobilen ili tablet i slusajte gi vasite omileni pesni. Ima 10 razlcni mirizlivi kapsuli.

Се прикажуваат сите 12 резултати

Show sidebar

Blanc – освежувач за простории

1.012 ден

Blanc – хидро-ароматично масло

195 ден

GEORGE Capsule – капсула

297 ден

George II Speaker Soft Touch – освежувач за воздух со звучник

5.092 ден

Icon – освежувач за простории

1.790 ден3.995 ден

Icon – рефил со мирис

502 ден1.692 ден

Mr. Bird – освежувач за воздух

2.093 ден

Reed Diffuser Queen 1000Ml – Дифузер за простории

3.816 ден

Reed Diffuser Queen 500Ml – Дифузер за простории

2.116 ден

Reed Icon – стапчиња (дифузери на мирис)

169 ден690 ден

Refill Queen 500 ml – рефил со мирис за Diffuser Queen

1.266 ден

Secret Spaces – Капсула (Out of control)

297 ден