Голем избор на производи за складирање на храна. Со нив храната ќе биде заштитена, лесно достапна и пред се’ свежа подолг период.

Сетови од 3 кутии чијшто механизам е лесен за монтирање под полиците и овозможува да ја складирате храната во просторот којшто е неискористен. Кутии за леб со капак кој воедно е и даска за сечење и садови за путер. Сетови за складирање кои не протекуваат, не пропуштаат воздух. Истите може да се користат и во микробранова печка и се BPA Free.

Golem izbor na proizvodi za skladiranje na hrana. So niv hranata kje bide zashtitena, lesno dostapna I pred se’ svezha podolg period.

Setovi od 3 kutii chijshto mehanizam e lessen za montiranje pod policite I ovozmozuva da ja skladirate hranata vo prostorot kojshto e neiskoriste. Kutii za leb so kapak, koj voedno e I daska za sechenje. Sadovi za puter. Setovi za  koi ne protekuvaat I ne propustaat vozduh. Istite mozhe da se koristat I vo mikrobranova pechka I se BPA Free.

Showing 1–12 of 14 results

Show sidebar

Duo 3-Piece Storage Container Set – сет од 3 кутии за складирање

1.490 ден

Gocce – сад за складирање сирење

1.950 ден2.490 ден

Kit 3 reusable silicone bags – сет од 3 силиконски кеси

1.390 ден

Kitchen Active Design – 3 кутии со капак

995 ден

Leo – сет од 3 кутии за складирање на храна

1.490 ден

Nest Lock 5 Pieces – сет од 5 садови за складирање на храна

1.870 ден

Set of Bag Clips – сет од 6 штипки за кеси

249 ден

Set of Bag Clips – сет од 6 штипки за кеси

249 ден

Store&More – 3 кутии за фрижидер/замрзнувач/микробранова печка

990 ден

Tierra – Кутија за леб

2.490 ден

Tierra – Сад со капак за складирање и сервирање (L)

890 ден

Tierra – сад со капак за складирање и сервирање (M)

690 ден