Сегментот преносни батерии и полначи како дел од категоријата електронски уреди може да понуди голем вариетет на производи.

Преносните батерии кои КАРЕС ги нуди се со проверен квалитет и соодветствуваат на европските стандарди. Воедно, овие батерии располагаат со голем капацитет. Овој капацитет на преносните батерии може да биде и до 10000 mAh.

Голем број од преносните батерии се иновирани со сегмент за безжично полнење што овозможува да ја користите батеријата и без присуство на кабел.

Затоа, полнете го вашиот телефон со леснотија. Новите преносни батерии и полначи ќе обезбедат полн капацитет на вашата батерија. Било каде и било кога. Воедно станува збор за напредна и безбедна технологија на полначи за телефони и останати мобилни уреди.

Во однос на бежично полнење покажуваат висока компактибилност. Компатибилни се со новите верзии на Android и iPhone.

Што се однесува до бежичните полначи, изработени се од врвни материјални соодветни за сечиј стил на живот.

Можеби ќе изберете еколошки компактибилен уред со кој ќе се гордеете во вашата канцеларија. Можеби тоа ќе биде супер-брз бежичен полнач.

Можеби вашиот идеален производ е батериска ламба која е мултифункционална. Нејзината мулти-функционалност е во тоа што таа се користи и како преносна батерија.

Во секој случај KARES и категоријата преносни батерии и полначи може да понудат навистина многу.

Prenosni baterii | Power Bank | PowerBank | Bezicni polnaci | Prenosni polnaci | WiFi polnac | Polnac | Bezzicni |Bezzhicni| Бежични полначи | Батриски ламби |Polnaci | Elektronski uredi | Telefon | Mobilen | Polnac za telefon | Polnac za mobilen | Polnac za telefon | Baterija za telefon

Прикажувам 1–12 од 34 резултати

Show sidebar

10.000 mAh Wireless Powerbank – безжичен, преносен полнач (10W)

4.490 ден

5W wireless charging cork mousepad and stand – подлога за маус со безжично полнење

1.390 ден

Aluminum 18W 10.000 mAh PD Powerbank – преносна батерија

3.190 ден

Artic Magnetic 10 W – безжичен полнач

1.099 ден

Bamboo desk organizer 5W wireless charger – Организатор за на маса

1.990 ден

Calgary bamboo 5W wireless charger with pen holder – организатор за на маса со полнач

1.990 ден

Cork and Wheat 8.000 mAh 5W wireless powerbank – преносна батерија

2.590 ден

Fiko wireless charging portfolio A4 with powerbank – Организер со преносна батерија

4.490 ден

Link Up – сет од 4 кабелчиња за полнење

590 ден

My Super Power Bank – преносна батерија (2600 mAh)

893 ден

My Super Power Bank – преносна батерија (4800 mAh)

1.490 ден

Ontario 5W wireless charging stand – безжичен полнач

1.690 ден