Мултифункционални рендиња со највисок квалитет. Сечилата од  не’рѓосувачки челик ќе бидат секогаш спремни најпрецизно да ја завршат својата задача.

Рендањето на храната повеќе нема да ви претставува проблем.
Рендињата на BergHOFF и JosephJoseph ќе бидат тука да ви помогнат во реализирањето на вашата идеа за следното јадење. Најлесно изрендан  пармезан со кој ќе го збогатите вкусот на храната и зеленчук кој ќе биде идентичен за беспрекорен изглед на сервираниот ручек или вечера.

Multifunkcionalni rendinja so najvisok kvalitet. Sechilata od ne’rgjosuvachki chelik kje bidat sekogash spremni najprecizno da ja zavrshat svojata zadacha.

Rendanjeto na hranta povekje nema da vi pretstavuva problem. Rendinjata na BergHOFF I JoshepJoseph kje bidat tuka da vi pomognat vo realiziranjeto na vashata idea za slednoto jadenje. Najlesno izrendan parmezan so koj kje go zbogatite vkusot na hranata I zelenchuk koj kje bide identichen za besprekoren izgled na serviraniot ruchek ili vechera.

Showing 1–12 of 15 results

Show sidebar

Chop&Store – рачен секач + капак

1.439 ден

Duo Box Grater – ренде со кутија

990 ден

Essentials – ренде (24цм)

690 ден

Essentials 4-side grater – ренде (18,5 см)

249 ден

Funktion – сечило за зеленчук

1.950 ден

Funktion ренде 20cm

399 ден

GripGrater Paddle Grater with Bowl Grip – ренде

699 ден

Handi-Grate – повеќенаменско ренде

890 ден

Handi-zest – ренде

899 ден

Multi-Grate Paddle Grater – ренде

693 ден

Multi-Grip Mandoline – ренде

792 ден

Rosli – сечило за зеленчук во форма на спирали

472 ден