Постигнете професионални резултати со силиконските модли од Lékué Gourmet колекцијата. Сервирајте ги чиниите како вистински врвен готвач. Модлите се наменети за домашна подготовка на десерти, како и на солени јадења. Направени се од 100% платиниумски силикон, издржлив и отпорен материјал којшто може да биде искористен помеѓу -60ºC и 240ºC, што ги прави погодни за употреба во рерна, микробранова печка и фрижидер. Чистењето не може да биде полесно, само ставете ги во машина за миење на садови и тие ќе бидат перфектно чисти. Силиконските модли се нелепливи, па поради тоа е многу лесно да се отстранат остатоците. Модлата има засилена внатрешна структура, па што се однесува до флексибилноста, стабилна е и лесна за пренос. BPA Free. Изненадете ги вашите гости со совршено направени десети и солени јадења.

Postignete profesionalni rezultati so silikonskite modli od Lekue Gourmet kolekcijata. Servirajte gi ciniite kako vistinski vrven gotvac. Modlite se nameneti za domasna podgotovka na deserti, kako i na soleni jadenja. Napraveni se od 100% platiniumski silikon, izdrzliv i otporen materijal kojsto moze da bide iskoristen povekje -60ºC i 240ºC, sto gi pravi pogodni za upotreba vo rerna, mikrobranova pecka i frizider. CIstenjeto ne moze da bide polesno, samo stavete gi vo masina za mienje na sadovi i tie kje bidat perfektno cisti. Silikonskata modla e nelepliva, pa poradi toa e mnogu lesno da se otstranat ostatocite. Modlata ima zasilena vnatresna struktura, pa sto se odnesuva do fleksibilnosta, stabilna e i lesna za prenos. BPA Free. Iznenadete gi vasite gosti so sovrseno napraveni deserti i soleni jadenja.

Прикажувам 1–12 од 72 резултати

Show sidebar

3D – модла за чоколадо

290 ден

3D – модла за чоколадо

290 ден

Bagels-модли за подготовка на крофни х6

990 ден

Ball Tube Regular – додатоци за декорирање

375 ден

Batticuore – силиконска модла 20.5х19.8 см

745 ден

Big Muffin Cups-модли х6

449 ден

Blomsterberg Stars – сет од 9 модли

599 ден

Bolle – силиконска модла 22 см

745 ден

Bollicine – силиконска модла 7 см

585 ден

Buche Quenelle – силиконска модла 24.5х9.5 см

845 ден

Buche Sapin – силиконска модла 25х8.9 см

945 ден

Cake Pops – модла за мини колачиња

792 ден