Нашиот асортиман на производи за подготовка на храна опфаќа се што ви е потребно за да приготвите вкусен оброк со леснотија. Сетови алатки, сет на дозерки и цедалки, садови за готвење на пареа се само дел од нашата колекција. Ако барате брз и лесен начин за подготовка на храна, тогаш готвење во микробранова може да биде одговорот. Нашите садови за готвење се дизајнирани за да бидат безбедни. Многуте корисни функции и уникатни идеи ви овозможуваат да ги тргнете непријатностите од готвењето. Од омлетите до целата здрава исхрана, преобразувајте го начинот на кој размислувате за микробранова печка.

Надополнете ја вашата кујна и со четки за тесто, шпатули, сет лажици, кои доаѓаат со иновативен дизајн.

Nasiot asortiman na proizvodi za podgotovka na hrana opfakja se sto vi e potrebno za da prigotvite vkusen obrok so lesnotija. Setovi alatki, set na dozerki i cedalki, sadovi za gotvenje na parea se samo del od nasata kolekcija. Ako barate brz i lesen nacin za prigotvuvanje na hrana, togas gotvenjeto vo mikrobranova moze da bide odgovorot. Nasite sadovi za gotvenje se dizajnirani za da bidat bezbedni. Mnogute korisni funkcii i unikatni idei vi ovozmozuvaat da gi trgnete neprijatnostite od gotvenjeto. Od omletite do celata zdrava ishrana, preobrazuvajte go nacinot na koj razmisluvate za mikrobranova pecka.

Nadopolnete ja vasata kujna i so cetka za testo, spaturli, set lazici, koi doagjaat so inovativen dizajn.

Прикажувам 1–12 од 60 резултати

Show sidebar

Align 2-piece Easy-read Measuring Jug Set – мерилка

895 ден

Batter Shaker – шејкер за течни смеси

1.290 ден

BBQ – раженчиња за скара, 5 ком

1.990 ден

Bivita – тегла за одгледување на никулци

1.990 ден

Blomsterbergs – сад за готвење (1L)

1.190 ден

Brick BBQ 3 pcs set – сет за скара

4.373 ден

Brush – четка 45 mm

320 ден

Brush – четка 45 mm

320 ден

Brush – четка за размачкување 35мм

299 ден

Caramello – пламенофрлач со 4 порцелански чинии

2.990 ден

ChopCup – сечило за зеленчук

1.395 ден

Citrus spray – спреј за лимон

390 ден