Чувајте ја вашата бања чиста и уредна со нашиот голем асортиман на иновативни производи за бања. Нашите четки се одлични за уредност и хигиена во тоалетот.

Колекциите заедно споени сочинуваат една практична и стилска целина. Од револуционерна тоалетна четка до паметни решенија за складирање, секој производ има свои уникатни карактеристики. Дизајнирани се така што ќе заштедат простор и ќе ја одржуваат површината чиста и уредна.

Chuvajte ja vashata banja chista I uredna so nashiot golem asortiman na inovativni proizvodi za banja. Nashite chetki se odlichni za urednost I higiena vo toaletot.

Kolekciite zaedno spoeni socinuvat edna prakticna i stilska celina. Od revolucionerna toaletna cetka do pametni resenija za skladiranje, sekoj proizvod ima svoi unikatni karakteristiki. Dizajnirani se taka shto kje zashtedat proctor I kje ja odrzhuvaat povrshinata chista I uredna.

Се прикажуваат сите 12 резултати

Show sidebar

EasyStore™ – држач за тоалетна хартија со четка за вц шолја

4.990 ден

Flex – четка за вц шолја

1.690 ден

Flex Plus – четка за вц шолја

1.990 ден

Flex Steel Wall-mounted Toilet Brush – четка за вц шолја

1.990 ден

Flex Store Toilet Brush with Extra-large Caddy – четка за вц шолја

2.290 ден

Flex™ Steel – четка за вц шолја

1.990 ден

Zone confetti-горен дел за четка за шолја

380 ден

Zone Nova – четка за вц шолја

2.690 ден

Zone nova one – четка за вц шолја

2.850 ден

Zone Rim – четка за тоалет

4.290 ден

Zone Toilet brush head – горен дел од четка за wc

149 ден199 ден

Zone Ume – четка за вц шолја

3.750 ден