Детски шишиња кои се загарантирана забава за децата додека конзумираат течност. Шишињата се изработени од Tritan пластика и се BPA Free.

Пиењето од Lagoon шишето ќе им создаде насмевка на лицата на децата додека пијат течност. Капакот со сламка овозможува лесно пиење и благодарение на симпатичните дизајни, вашите деца ќе бидат супер горди на својот најнов гаџет. Шишето е направено од висококвалитетна пластика – Tritan. Tritan e пластика која е отпорна и го заштитува шишето од било какви мириси. Воедно е и BPA Free.

Detski shishinja koi se zagarantirana zabava za decata dodeka konzumiraat technost. Shishinjata se izraboteni od Tritan plastika I se BPA Free.

Pienjeto od Lagoon shisheto kje im sozdade nasmevka na licata na decata. Kapakot so slamka ovozmozhuva lesno pienje I blagodarenie na simpatichnite dizajni, vashite deca kje bidat super gordi na svojot nov gadget. Shisheto e napraveno ov visokokvalitetna plastika – Tritan. Tritan e plastika koje e otporna I go zashtituva shisheto od bilo kakvi mirisi. Voedno e I BPA Free.

Се прикажуваат сите 3 резултати

Show sidebar