Нашиот асортиман на ножеви, виљушки и лажици поради својот квалитет и изглед овозможува  да стане и декор кој често ќе сакате да го поставувате на маса.

За секојдневна употреба или за посебни моменти. Кај нас ќе најдете комплети на ножеви, комплети на лажици и комплети на виљушкиi, поединечно. Но и комбинирани сетови – есцајг. Најголемиот сет брои дури 72 парчиња. Во нашите продавници ќе ги најдете најпознатите европски брендови Villeroy&Boch, BergHOFF и F&H of Scandinavia. Преку нивните ексклузивни колекции на есцајг Vivo, Finesse и Villa ќе внесете елеганција и луксуз на вашата трпеза.

Nashiot asortiman na nozhevi, viljushki I lazhici poradi svojot kvalitet I izgled ovozmozhuva da stane I dekor koj cheshto kje sakate da go postavuvate na masa.

Za sekojdnevna upotreba ili za posebni momenti. Kaj nas kje najdete kompleti na nozevi, kompleti na lazici I kompleti na viljuski, poedinechno. No I kombinirani setovi – escajg. Najgolemiot set broi duri 72 parchinja. Vo nashite prodavnici kje gi najdete najpoznatite evropski brendovi Villeroy&Boch, BergHOFF I F&H of Scandinavia. Preku nivnite ekskluzivni kolekcii: Vivo, Finesse I Villa kje vnesete elegancija I luksuz na vashata trpeza.

Се прикажуваат сите 11 резултати

Show sidebar