Најновите производи во Карес

Bevanda – декантер за греено вино

1,869.00 ден

Calmo – чинија за сервирање

699.00 ден

Calmo – чинија

790.00 ден

Calmo – длабок сад

429.00 ден

Casolare – вазна

999.00 ден1,390.00 ден

Bambini – каса за пари

749.00 ден

Neve – вазна, сива боја

939.00 ден1,999.00 ден

Poinsettia – вештачки цвет

199.00 ден

Brunelli – сет од 2 чаши за црвено вино, 740 ml.

1,090.00 ден

Poinsettia – вештачки цвет

569.00 ден

Berry branch – вештачки цвет

839.00 ден

Calmo – украс

199.00 ден590.00 ден

Calmo – украс, зелена боја

199.00 ден359.00 ден

Solo – сет од 2 чаши со лажици

790.00 ден

Calmo – чинија, 26 cm, сива боја

590.00 ден949.00 ден

Calmo – длабок сад, 30 cm, сива боја

549.00 ден1,990.00 ден

Lucca – вазна

1,259.00 ден

Brunelli – сет од 12 чаши

5,490.00 ден

Brunelli – сет од 12 чаши за вода

4,190.00 ден

Fiore – декоративен сад

459.00 ден

Alabastro – длабок сад, 22 см

739.00 ден

Lucca – вазна

990.00 ден1,845.00 ден

Volare – вазна, 30 см

2,590.00 ден

Lucente – вазна, 21 cm

2,090.00 ден

Lucente – вазна, 33 см

2,679.00 ден

Poesia – вазна

1,390.00 ден1,890.00 ден

Poesia – вазна

830.00 ден1,390.00 ден

Poesia – вазна, 9 см

1,390.00 ден

Novara – вазна

690.00 ден1,379.00 ден

Optic – чаша, зелена

199.00 ден

Optic – чаша, минт

199.00 ден

Bambini – кутија за пренос на храна

690.00 ден

Bambini winter – детска чаша

199.00 ден

Bambini – детски сад за храна

349.00 ден

Milano – декоративен сад

2,390.00 ден

Milano – вазна, црна

890.00 ден

Milano – вазна, зелена

1,590.00 ден1,990.00 ден

Milano – вазна, сина

1,990.00 ден2,749.00 ден

Milano – вазна, бела

890.00 ден1,990.00 ден

Presente – сет од 2 чаши (Love)

1,490.00 ден

Duo Compact Juicer – цедалка

495.00 ден

Elevate Slimline Stainless-steel Tongs – фаќалка

990.00 ден

Duo 10 – организер за во фиока

1,890.00 ден

Duo 7- организер за во фиока

1,090.00 ден

EasyStore Slimline Squeegee – бришач за стакло

990.00 ден

Pivot 3-in-1 Can Opener – отварач

990.00 ден

GripGrater Paddle Grater with Bowl Grip – ренде

699.00 ден

Blox 10 – организер за во фиока

1,990.00 ден

Blox 7- организер за во фиока

1,090.00 ден

CupboardStore – кујнски организер/полица

1,090.00 ден

Loop Vacuum Insulated – термос

1,790.00 ден

Sipp Travel mug – преносна чаша

745.00 ден

Viva Tiered cosmetic- организер за козметички производи

999.00 ден

Viva Compact – организер за козметика со фиока

1,790.00 ден

Easy-Mash Potato Masher – алатка за пире

645.00 ден

Tota 90-litre– корпа за складирање алишта

6,750.00 ден

Pocket Plus Ironing Board – даска за пеглање со преклоп

5,490.00 ден

Pocket Folding Ironing Board – даска за пеглање со преклоп

4,990.00 ден

Reno – шише за вода (500 ml.)

749.00 ден

Etna – термос (500 ml.)

1,890.00 ден

What a Wallet! – паричник

1,490.00 ден

Amazing Hair – чешел за коса

390.00 ден

Premium – околувратник за миленик

1,689.00 ден2,059.00 ден

Rosli – сечило за зеленчук во форма на спирали

472.00 ден

Круна – Приврзок + гравирање

899.00 ден1,990.00 ден

Bobby Soft Art, Red – ранец со заштита од кражби

3,990.00 ден

Bobby Soft Art, Yellow – ранец со заштита од кражби

3,990.00 ден

Bobby Soft Art, Mandala – ранец со заштита од кражби

3,990.00 ден

Bobby Soft Art, Geometric – ранец со заштита од кражби

3,990.00 ден

Bobby Soft Art, Abstract – ранец со заштита од кражби

3,990.00 ден

Bobby Soft Art, Graffiti – ранец со заштита од кражби

3,990.00 ден

Круг – Приврзок + гравирање

479.00 ден1,249.00 ден

Животни – Приврзок + гравирање

899.00 ден

Срце – Приврзок + гравирање

479.00 ден1,879.00 ден

Забавен приврзок + гравирање

899.00 ден1,059.00 ден

Куче – Приврзок + гравирање

899.00 ден

Ременче – Приврзок за миленик

590.00 ден

Плочка – Приврзок + гравирање

719.00 ден799.00 ден

Шепа – Приврзок за миленик + гравирање

929.00 ден1,879.00 ден

Коска – Приврзок за миленик + гравирање

479.00 ден1,990.00 ден

Premium – околувратник за миленик

1,629.00 ден2,689.00 ден

Premium – околувратник за миленик

1,249.00 ден1,689.00 ден

Premium – околувратник за миленик

1,689.00 ден2,059.00 ден

Premium – поводник за миленик

2,689.00 ден2,999.00 ден

Premium – околувратник за миленик

1,479.00 ден2,499.00 ден

Premium – поводник за миленик

2,689.00 ден2,999.00 ден

Premium – поводник за миленик

2,439.00 ден2,499.00 ден

Premium – околувратник за миленик

1,479.00 ден2,499.00 ден

Premium – поводник за миленик

3,759.00 ден

Premium – поводник за миленик

3,759.00 ден

Premium – поводник за миленик

3,759.00 ден

Premium – околувратник за миленик

1,479.00 ден2,499.00 ден

Premium – поводник за миленик

1,879.00 ден

Premium – околувратник за миленик

1,479.00 ден2,499.00 ден

Premium – поводник за миленик

1,879.00 ден

Premium – поводник за миленик

2,499.00 ден

Premium – поводник за миленик

2,499.00 ден

Premium – околувратник за миленик

1,629.00 ден2,499.00 ден

Premium – околувратник за миленик

1,879.00 ден2,189.00 ден

Premium – околувратник за миленик

2,499.00 ден2,939.00 ден

Premium – околувратник за миленик

2,499.00 ден2,939.00 ден

Premium – околувратник за миленик

2,189.00 ден2,499.00 ден

Premium – околувратник за миленик

2,189.00 ден2,499.00 ден

Premium – околувратник за миленик

2,189.00 ден2,499.00 ден

Premium – околувратник за миленик

2,499.00 ден2,939.00 ден

Premium – околувратник за миленик

1,879.00 ден

Premium – околувратник за миленик

1,879.00 ден

Premium – околувратник за миленик

1,879.00 ден

Premium – околувратник за миленик

1,879.00 ден

Premium – околувратник за миленик

1,879.00 ден

Premium – околувратник за миленик

1,999.00 ден2,499.00 ден

Premium – поводник за миленик

2,499.00 ден

Premium – поводник за миленик

3,449.00 ден

Premium – поводник за миленик

3,449.00 ден

Premium – поводник за миленик

2,689.00 ден

Premium – поводник за миленик

2,689.00 ден

Premium – поводник за миленик

2,499.00 ден

Premium – поводник за миленик

1,749.00 ден

Premium – поводник за миленик

1,749.00 ден

Premium – поводник за миленик

1,749.00 ден

Premium – поводник за миленик

1,749.00 ден

Premium – поводник за миленик

1,479.00 ден1,879.00 ден

Premium – поводник за миленик

1,479.00 ден1,879.00 ден

Premium – поводник за миленик

1,629.00 ден1,879.00 ден

Premium – поводник за миленик

1,879.00 ден

Premium – поводник за миленик

1,629.00 ден2,499.00 ден

Premium – поводник за миленик

2,249.00 ден

Premium – поводник за миленик

2,499.00 ден

Premium – поводник за миленик

2,499.00 ден

Premium – поводник за миленик

2,819.00 ден

Premium – поводник за миленик

2,819.00 ден

Premium – поводник за миленик

2,499.00 ден

Premium – поводник за миленик

2,499.00 ден

Premium – поводник за миленик

2,499.00 ден

Premium – поводник за миленик

2,499.00 ден

Premium – околувратник за миленик

3,319.00 ден

Premium – околувратник за миленик

3,319.00 ден

Premium – околувратник за миленик

3,319.00 ден

Premium – околувратник за миленик

1,749.00 ден2,249.00 ден

Premium – околувратник за миленик

1,749.00 ден2,249.00 ден

Premium – околувратник за миленик

2,249.00 ден3,499.00 ден

Premium – околувратник за миленик

2,249.00 ден3,499.00 ден

Premium – околувратник за миленик

2,249.00 ден3,499.00 ден

Premium – околувратник за миленик

2,249.00 ден3,499.00 ден

Premium – околувратник за миленик

1,689.00 ден1,999.00 ден

Premium – поводник за миленик

2,499.00 ден

Premium – околувратник за миленик

1,999.00 ден2,499.00 ден

Premium – поводник за миленик

2,439.00 ден2,499.00 ден

Premium – поводник за миленик

2,439.00 ден2,499.00 ден

Premium – поводник за миленик

3,499.00 ден