Иновативни цедалки со кои ќе Ви излеземе во пресрет на вашите потреби. За цедење на лимон или портокал или за исцедување на вода. За тоа што Ви треба!

Наша препорака:
Helix – Иновативниот дизајн на цедалката Helix го олеснува истиснувањето на лимоновиот сок. Наместо да се исцедува сок со многубројни притисоци према долу, хоризонталниот механизам на извртување ја искористува максимално моќта на рамената и извлекува максимално од лимонот. Направен е од нерѓосувачки челик, BPA Free и лесно се чисти.
Prep&Serve – Овој едноставен, стилски производ ги комбинира функциите на сад за подготовка, сито и сад за послужување во еден уникатен дизајн. Интегрираното сито овозможува миење на храната во главниот сад, а потоа и цедење на вишокот вода, без да ја исфрли содржината. Тој е идеален за подготовка и послужување на салати и овошје или за испирање ориз и леќа пред готвење.

Inovativni cedalki so koi kje Vi izlezeme vo presret na vashite potrebi. Za cedenje na limon I portokal ili za isceduvanje na vodata. Za toa shto Vi treba.

Nasha preporaka:
Helix – Inovativniot dizajn na Helix go olesnuva istisnuvanjeto na limmonoviot sok. Namesto da se isceduva sok  so mnogubrojni pritisoci prema dolu, horizontalniot mehanizam na izvrtuvanje ja iskoristuva maksimalno mokjta na ramenata I izvlekuva maksimalno od limonot. Napraven e od nergjosuvacki celik, BPA Free I lesno se chisti.
Prep&Serve – OVoj ednostaven, stilski proizvod gi kombinira funkciite na sad za podgotovka, sito I sad za posluzhuvawe vo eden unikaten dizajn. Integriranoto sito ovozmozhuva mienje na hranata, a potoa I cedenje na visokot voda, bez da se ja isfrli sodrzinata. Toj e idealen za podgotovka I posluzhuvanje na salati I ovoshe ili za ispiranje oriz I lekja pred gotvenje.

Прикажувам 1–12 од 15 резултати

Show sidebar

Catcher-цедалка за лимон

999 ден

Duo Compact Juicer – цедалка

495 ден

Funktion – Сито за брашно

349 ден

Funktion – сито за брашно 20cm

550 ден

Funktion – цедалка, 8 см

269 ден

JuiceMax Dual-action – цедалка

1.290 ден

Lemon Squeezer – сет од 2 цедалки за лимон

790 ден

Leo – цедалка за лимон

399 ден

Nest™ Colanders – сет од 2 цедалки

1.090 ден

Salad Spinner – сад за салата со цедалка (26cm)

1.390 ден

Scoop Colander – лажица/цедалка(голема)

990 ден

Spin&Drain – повеќенаменски сад со цедалка

645 ден