Не се само рецептот и начинот на кој што ја спремате храната важни за резултатот. За идеално спремена храна потребни се и беспрекорно квалитетни тенџериња.

Прикажувам 1–12 од 29 резултати

Show sidebar

Blomsterberg copper casserole – бакарно тенџере 1,5L

3.990 ден

Blomsterbergs – бакарно тенџере 0,4л

2.590 ден

Funktion – иноксен сад за варење млеко

949 ден

Gem – тенџере (28см)

4.490 ден

Gem – тенџере 28см

3.990 ден

Gem covered casserole – тенџере (20цм)

3.499 ден

Gem stockpot – тенџере (24цм)

4.190 ден

Holm Casserole – гусено тенџере 4L

4.300 ден

Holm Casserole – тенџере 8L

3.843 ден

Leo – тенџере (18 см)

1.645 ден

Leo – тенџере (20см)

2.140 ден

Leo – тенџере (24 см)

2.699 ден