Мирисот е тоа што Ве прави препознатливи. Со него станувате уникатни. Специфични. Запознајте го светот на уникатни мириси за простории, автомобил и текстил.

Тимот на Mr&Мrs разви нова технологија со која ѝ излегуваат во пресрет на желбата за убав мирис на облеката после перењето.
Четирите внимателно комбинирани парфеми создаваат чувство на чистота и свежина. Имаат смирувачки ефект и се приказна сама за себе на која не ѝ треба продолжение.

Cesare сe освежувачи за воздух, за во автомобил направен од EVA, термопластичен и нетоксичен полимер. Содржи есенцијални масла и молекули со миризба која трае долго време и штити против непријатни миризби.

Mirisot e toa shto Ve pravi previ prepoznatlivi. So nego stanuvate unikatni. Specifichni. Zapoznajte go svetot na unikatni mirisi za prostorii, avtomobil I tekstil.

Timot na Mr&Mrs razvi nova tehnologija so koja I izgleguvaat vo presret na zhelbata za ubav miris na oblekata posle perenjeto. Chetirite vnimatelno kombinirani parfemi sozdavaat chuvstvo na chistota I svezhina. Imaat smiruvachki efekt I se prikazna sama za  sebe na koja ne I treba prodolzenie.

Cesare e osvezuvac za vo avtomobil napraven od EVA, termoplasticen i netoksicen polimer. Sodrzi esencijalni masla i molekuli so mirizba koja trae dolgo vreme i stiti protiv neprijatni mirizbi.

Прикажувам 1–12 од 14 резултати

Show sidebar

Blanc – освежувач за простории

1.190 ден

Blanc – спреј мирис за текстил

590 ден

Concentrated laundry perfume 250 ml – концентриран парфем за во машина за перење

599 ден

Fragrance tag – освежувач за гардеробер

349 ден

GEORGE Capsule – капсула

349 ден

George Ii Speaker Chrome 2021 – освежувач за воздух со звучник

6.490 ден

Icon – рефил со мирис

590 ден1.990 ден

Laundry Perfume BIDOSE – концентриран парфем за во машина за перење

69 ден

Reed Diffuser Queen 1000Ml – Дифузер за простории

4.490 ден

Reed Diffuser Queen 500Ml – Дифузер за простории

2.490 ден

Refill Queen 500 ml – рефил со мирис за Diffuser Queen

1.490 ден

Sannitizing softner 500 ml – омекнувач за алишта (без парфем и pH неутрален)

399 ден