Кај нас ќе најдете сетови за сол и бибер и мелници кои ќе ја збогатат трпезата со уникатен стил. Вистински eye-catchers!!

Наша препорака:
Firenze.  Поставете ја вашата трпеза со вкус и стил, со помош на сет изработен од стаклени садови, поставени на дрвена подлога. Садовите имаат специфична форма, која неодоливо потсеќа на формата на сијалиците, што додава уште поголем шарм!

Сетот наречен Planet е стилски комплет составен од два садови со уникатен дизајн којшто е препознатлив по своевидната жица. Секој сад содржи мелница, што овозможува и ракување со една рака. Бидејќи округлите садови се транспарентни, има лесна прегледност за нивото на сол т.е. бибер. Направени се од нерѓосувачки метал и дрвена подлога.

Kaj nas kje najdete setovi za sol I biber I melnici koi kje ja zbogatat trpezata so unikaten stil. Vistinski eye-catchers!!

Nasha preporaka:
Firenze. Postave ja vashata trpeza so vkus I stil, so pomoshn na set izraboten od stakleni sadovi, postaveni na drvena podloga. Sadovite imaat specifichna forma, koja neodolivo potsekja na formata na sijalicite, shto dava ushte pogolem sharm.

Setot narechen Planet e stilski komplet sostaven od dva sadovi so unikaten dizajn kojshto e prepoznatliv po svoevidnata zhica. Sekoj sad sodrzhi melnica, shto ovozmozhuva I rakuvanje so edna raka. Bidejkji okruglite sadovi se transparentni, ima lesna preglednost za nivoto na sol t.e. biber. Napraveni se od nergjosuvachki metal I drvena podloga.

Прикажувам 1–12 од 31 резултати

Show sidebar

Angelo – соларник

1.090 ден

Cucina – сет за сол и бибер

599 ден

CUCINA spice bottle – шишенца за зачини

1.690 ден

CUCINA spice bottle – шишенце за зачини

249 ден

CUCINA spice bottle – шишенце за зачини

339 ден

CUCINA spice bottle – шишенце за зачини

299 ден

Elbphilharmonie – сет за сол и бибер

3.790 ден

Essentials – мелница за бибер

990 ден

FLAVIO – мелница за сол или бибер

2.369 ден3.555 ден

HOLM Acacia – сад за складирање сол

799 ден

Holm Salt double bowl – сад за сол

1.490 ден

Milltop – мелници за сол и бибер

2.990 ден