Најпрецизни термометри кои ја гарантираат својата точност дури и на температури до +300°C. Со нив секогаш ќе ја знаете вистинската температура.

Кај нас ќе најдете:

Термометар за печење и подготовка на месо, кој може да го прикачите директно за месото или истовремено во рерната за време на печењето и ќе добиете перфектен финиш! Исто така, ја покажува и ниската температура за време на печењето, од 70-80°C.  На тој начин никогаш нема да се најдете во ситуација да го изгорите месото. Ова е решение како месото секогаш да биде перфектно: меко од внатрешноста, крцкаво од надворешноста.

Дигитален термометар за подготовка на храна или вино, со екстра брза реакција и време на мерење од само 4 до 10 секунди! Има LCD дисплеј, кој е лесно читлив и разбирлив. Мери температури од -45° C до +200° C.

Najprecizni termometri koi ja garantiraat svojata tochnost duri I na temperature do +300°C. So niv sekogash kje ja znaete vistinskata temeratura.

Kaj nas kje najdete:

Termometar za pechenje I podgotovka na meso , koj mozhe da go prikachite direktno na mesoto  ili istovremeno vo rernata za vreme na pechenjeto I kje dobiete perfekten finish. Isto taka, ja pokazhuva I niskata temperature za vreme na pechenjeto , od 70-8° C. Na toj nachin nikogash nema da se najdete vo situacija da go izgorite mesoto. Ova e reshenie kako mesoto sekogash da bide perfektno: meko i sochno vo vnatreshnosta, krckavo vo nadvoreshnosta.

Digitalen termometar za podgotovka na hrana ili za merenje na temperature na vino. Ima ekstra brza reakcija I vreme na merenje od samo 4 do 10 sekundi. Ima LCD displej koj e lesno chitliv I razbirliv. Meri temperaturi od -45° C do +200° C

Прикажувам 1–12 од 13 резултати

Show sidebar

Blomsterbergs – инфраред термометар

4.490 ден

Handi – дигитален термометар

2.990 ден

Kitchen Timer – тајмер

369 ден429 ден

Messimo – термометар за подготовка на месо

1.859 ден

Punto – дигитален термометар

2.599 ден

Retro – кујнски тајмер

937 ден

Scala – дигитален термометар за храна

1.490 ден

Tempere- Дигитален термометар за месо

1.485 ден

Zone – тајмер

1.350 ден

Blomsterberg Kitchen thermometer – дигитален термометар

1.990 ден

Funktion – дигитален термометар

649 ден

Funktion – дигитален термометар за во рерна

1.690 ден