Нашиот асортиман на производи за сервирање и прибор за на маса опфаќа секаков прибор и повеќенаменски сетови за сервирање. Сетовите за сервирање се состојат од три или повеќе црни или бели чинии, поставени на подлога од бамбусово дрво. Садовите за овошје се неизоставен дел, направени од нерѓосувачки челик. Гарантирано одличен изглед на овошјето! Секој од производите дава елегантен изглед на масата, а истовремено перфектен декоративен елемент. Лесно се одржуваат и лесни се за носење.

Останатите садови за сервирање се направени со рачна изработка на класично стакло, дизајнирани за послужување на храна за сите пригоди. Подметачите и сетовите за зачини се неизоставен дел од колекцијата, кои заедно прават една совршена целина.

Nashiot asortiman na proizvodi za serviranje i pribor za na masa opfakja sekakov pribor i povekjenamenski setovi za serviranje. Setovite za serviranje se sostojat od tri ili povekje crni ili beli cinii, postaveni na podloga od bambusovo drvo.  Sadovite za ovosje se neizostaven del, napraveni od negjosuvachki celik. Garantirano odlicen izgled na ovosjeto! Sekoj od proizvodite dava eleganten izgled na masata, a istovremeno perfekten dekorativen element. Lesno se odrzuvaat i lesni se za nosenje.

Ostanatite sadovi za serviranje se napraveni so racna izrabotka na klasicno staklo, dizajnirani za posluzuvanje na hrana za site prigodi. Podmetacite i setovite za zacini se izostaven del od kolekcijata, koi zaedno pravat edna sovrsena celina.

Прикажувам 1–12 од 58 резултати

Show sidebar

Bitz – сет од 4 прстени за салвети

959 ден

Blomsterberg Glass – сет од 4 чаши за сервирање

749 ден

Blomsterbergs – сет од 4 садови за сервирање

890 ден

Delight – сад за шеќер

749 ден

Double Dish – сет за сервирање

1.290 ден

Drink Markers – маркери за пијалоци

359 ден489 ден

Holm Acacia Wood Utensil holder – организер

1.145 ден

HOLM – Acacia послужавник

1.090 ден

HOLM – сад за сервирање

790 ден

HOLM – Сет од 4 садови за сервирање на сос

524 ден

Holm Acacia – послужавник, 51х35 см

3.226 ден

Holm Acacia Salad Set – сет од 2 дрвени лажици за салата

999 ден