Мултифункционални, практични, компактни и екстра издржливи џебни алатки кои секогаш ќе бидат на готовс. Ќе Ви помогнат во секоја дадена ситуација!

Excalibur колекцијата на XD Design е создадена да изврши и најкомплицирани задачи кога нешто итно треба да се санира. Сечење, шрафење, одшрафување, отворање, виткање. Било што и да Ви е треба го има спакувано во мало, компактно решение. Алатките имаат алуминиумско тело и се изработени од инокс (нерѓосувачки челик).

Bike repair kit е сет од алатки за поправка на велосипед, односно негова прва помош. Сетот содржи 15 различни алатки, вклучувајќи и лепенки за гуми.

Multifunckionalni, praktichni, kompaktni, I ekstra izdrzhlivi djebni alatki koi sekogash kje bidat na gotovs. Kje Vi pomognat vo sekoja dedena situacija!

Excalibur kolekcijata na XD Design e sozdadena da izvrshi I nakomplicirani zadachi koga neshto itrno treba da se sanira. Sechenje, shrafenje, odshrafuvanje, otvoranje, vitkanje. Bilo shto I da Vi treba go ima spakuvano vo malo, kompaktno reshenie. Alatkite imaat aluminiumsko telo I se izraboteni od inoks (nergjosuvachki chelik).

Bike repair kit e set od alatki za popravka na velosiped, odnosno negova Prva pomosh. Setot sodrzhi 15 razlichni alatki, vkluchuvajkji I lepenki za gumi.

Прикажувам 1–12 од 13 резултати

Show sidebar

3-in-1 ice scraper – чистач за мраз

174 ден

6-in-1 Multifunction Hammer – сет алатки

531 ден

All in one digital tyre gauge – Алатка за автомобил

891 ден

Led Torch With Magnetic Base – лед светилка

293 ден

Let the Wind Blow – запалка

80 ден

Light My Fire – запалка

54 ден

Mini Ventilatore per Smartphone – мини вентилатор

332 ден

Pocket bit set 13 pcs – Џебна алатка (сет од 13 парчиња)

269 ден

SOS headlamp – ламба

440 ден

Sos I Will Survive – 11-in-1 џебна алатка

531 ден

Sos Mr.007 – 7во1 џебна алатка

386 ден

Sos Mr.Bit – комплет шрафцигер

323 ден