Иновативни решенија за отпад со патентиран, хигиенски систем за собирање. Овие канти за отпадоци овозможуваат да се задржи отпадот до три пати повеќе од обична канта за отпадоци со слична големина. Компактирањето на вашето ѓубре значи дека ќе ја испразните кантата поретко и употребувате помалку облоги. Титан, исто така, има дизајн против изливи, така што нема да ги истегне или затвори кесите. Има и  заменлив филтер за мирис за да ги неутрализира непријатните мириси.

Inovativni resenija za otpad so patentiran, higienski sistem za sobiranje. Ovie Kanti za otpadoci ovozmozuvaat da se zadrzi otpadot do tri pati povekje od obicna kant za otpadoci so slicna golemina. Kompaktiranjeto na vaseto gjubre znachi deka kje ja ispraznite kantata poretko i upotrebuvate pomalku oblogi. Titan, isto taka, ima dizajn protiv izlivi, taka shto nema da gi istegne ili zatvoi kesite. Ima i zamenliv filter za miris za da gi neutralizira neprijatnite mirisi.

Прикажувам 1–12 од 17 резултати

Show sidebar
-33%
Додади во кошничка
Затвори

GoRecycle 28-litre Recycling Caddy – Канта за отпадоци

1.990 ден
-50%
Додади во кошничка
Затвори

GoRecycle 46-litre Recycling Collector & Caddy Set – Канта за отпадоци

2.495 ден
Додади во кошничка
Затвори

Magic Shot – Кош

980 ден
Додади во кошничка
Затвори

Slam Dunk – Корпа

790 ден
Изберете опции
Затвори

Split – корпа за отпадоци

1.490 ден
Додади во кошничка
Затвори

Split™ 6 Steel Recycler Bin – канта за отпадоци

3.490 ден
-26%
Изберете опции
Затвори

Stack 4 – корпа за отпадоци

2.590 ден3.490 ден
Додади во кошничка
Затвори

Titan 20 – канта за отпадоци

15.900 ден
Додади во кошничка
Затвори

Totem – канта за отпадоци

14.990 ден
Додади во кошничка
Затвори

Totem Max – канта за отпадоци (60 L)

17.790 ден
Изберете опции
Затвори

Totem Waste & Recycling – канта за управување со отпад (40L)

13.990 ден15.990 ден
New
Изберете опции
Затвори

Totem Waste & Recycling – канта за управување со отпад (60L)

14.990 ден16.490 ден