Нега на кожа е ритуал кој секојдневно треба да се практикува. Така ќе ја направите кожата независна од било каков вид на шминки.

Секојдневната хидратација на кожата Ви ја овозможуваме преку Aria џебниот дифузер. Aria користи ултразвук и ултрасоничка моќ, која ги распрскува микро честичките од активните состојки. Ја храни и хидрира кожата, впивајќи ги многу побрзо и поефикасно.

Aria може да се комбинира со Face Mist, хидрантната козметика, за подобри резултати. Face Mist може да се користи на лице и тело и е со антиалергиски состав. Face Mist е во 2 варијанти: Алое Вера и Роза – растенија добро познати по нивните антиоксидантски својства.

Nega na kozha e ritual koj sekojdnevno treba da se praktikuva. Taka kje ja napravite kozhata nezavisna od bilo kakov vid na shminki.

Sekojdnevnata hidratacija na kozhata Vi ja ovozmozhuvame preku Aria dzebniot difuzer. Aria koristi ultrazvuk I ultrasonichka mokj, koja gi rasprskuva mikro chestichkite od aktivnite sostojki. Ja hrani I hidrira kozhata, vpivajkji gi mnogu pobrzo I poefikasno.

Aria mozhe da se kombinira so Face Mist, hidrantnata kozmetika, za podobri rezultati. Face mist mozhe d ase koristi na lice I telo I e so antialergiski sostav Face mist e vo 2 varijanti: Aloe Vera I Roza – rastenija dobro poznati po nivnite antioksidantski svojstva.

Прикажувам 1–12 од 47 резултати

Show sidebar

Aloe Vera Bio Extrat – face mist

496 ден

Aria – џебен дифузер

1.550 ден

Brienne – мини фрижидер за козметика, Retro White 4L

4.990 ден

Jon – мини фрижидер за козметика, Retro Blue 4L

4.900 ден

Kim – огледало со 15 ЛЕД светла

6.990 ден

Rosa Centifolia Botanic Extract – face mist

496 ден

Viva 2-in-1 Compact mirror – огледало

690 ден

Viva Compact – организер за козметика со фиока

1.790 ден

Viva Large cosmetic organiser with removable mirror – организер со огледало

3.490 ден

Viva Pedestal mirror w/storage – организер за козметика со огледало

2.990 ден

Viva Tiered cosmetic- организер за козметички производи

699 ден

Zone Inu – огледало

1.193 ден