Складирајте тестенини, житарици, зеленчук или пак кафе и чај, во нашите тегли со одличен дизајн и многу лесен пристап. Oслободете се од хаосот во кујна. Просторот ќе Ви е организиран на тој начин што секогаш ќе имате на дофат се’ што ви треба. Теглите имаат капак, со непропустлив силикон што ја одржува свежината на состојките. Теглите направени од стакло имаат херметички двобоен пластичен капак за чување на вашата храна. Имаме и тегли од боросиликатно стакло, отпорно на топлина и безбедно за во машина за садови.

Кутиите за кафе и чај се неизоставен дел од нашата колекција. Направени се од метал и достапни во повеќе бои и големини.

Skladirajte testenini, zhitarici, zelenchuk ili pak kafe i caj, vo nasite tegli so odlicen dizajn i mnogu lesen pristap. Oslobodete se od haosot vo kujna. Prostorot ke Vi e organiziran na toj nacin sto sekogas ke imate na dofat se’ sto vi treba. Teglite imaat kapak, so nepropustliv silikon sto ja odrzuva svezhinata na sostojkite. Teglite napraveni od staklo imaat hermeticki dvoboen plasticen kapak za cuvanje na vasata hrana. Imame i tegli od borosilikatno staklo, otporno na toplina i bezbedno za vo masina za sadovi.

Kutiite za kafe i caj se neizostaven del od nasata kolekcija. Napraveni se od metal i dostapni vo povekje boi i golemini.

Прикажувам 1–12 од 21 резултати

Show sidebar

Comodo – тегла

790 ден990 ден

CupboardStore 3×1.3L Food Storage Set – Кутии за храна

2.390 ден

CupboardStore 3×900 ml Food Storage Set – Кутии за храна

1.890 ден

CupboardStore 5-piece Food storage Set – Кутии за храна

2.990 ден

Flip Storage Set – сет од 3 кутии за складирање

1.789 ден

Leo – сад за складирање (XL)

990 ден

Leo – сад за тестенини

619 ден

Leo – сет од 2 кутии за складирање

1.090 ден

Limited – сет од 3 тегли

1.673 ден

PANTRY – Сад за складирање храна

1.004 ден1.969 ден

PANTRY – садови за складирање храна, сет од 3 ком.

3.699 ден

Podium – сет од 3 тегли

1.947 ден