Голем избор на мириси за автомобил од брендот Mr and Mrs fragrances.

Cesare сe освежувачи за воздух, за во автомобил направен од EVA, термопластичен и нетоксичен полимер. Содржи есенцијални масла и молекули со миризба која трае долго време и штити против непријатни миризби.

Niki e Вашиот омилен партнер за патување. NIKI ја испушта миризбата кога е во контакт со отворот за воздух на автомобилот.

Cesare e osvezuvac za vo avtomobil napraven od EVA, termoplasticen i netoksicen polimer. Sodrzi esencijalni masla i molekuli so mirizba koja trae dolgo vreme i stiti protiv neprijatni mirizbi.

Niki e vasiot omilen partner za patuvanje. Niki ja ispusta mirizbata koga e vo kontakt so otvorot za vozduh na avtomobilot.

Се прикажуваат сите 10 резултати

Show sidebar