Нашите производи за патување ќе Ви го разубават и олеснат начинот на кој што стигнувате од точка А до точка Б. Која дестинација Ви е следна?

Наша препорака:
Omni Pillow.
Често го минувате времето на пат? Многу е важно да се чувствувате удобно и пријатно. За тоа ќе ви помогне 3 во 1 перницата за патување со мемори пена! Без разлика дали сте во авион, автомобил, автобус или на кое било друго место, перницата има способност да се обликува и да одговори на вашите потреби во дадениот момент.

Travel kit – сет од 6 шишенциња.
Сет од 3 силиконски шишенца од по 60 ml и 3 трансапрентни шишенца од по 15 ml кои се наменети за употреба при транспорт на козметика, шампони, сапуни и слично, за време на патувањата, а особено авионските летови. Сето тоа во согласност со регулативите и пропишаните правила за безбедност на аеродромите.

Nashite proizvodi za patuvanje kje Vi go razubavat I olesnat nachinot na koj shto stignuvate od tochka A do tochka B. Koja destinacija Vi e sledna?

Nasha preporaka:
Omni pillow.
Chesto go minuvate vremeto na pat? Mnogu e vazhno da se chuvstvuvate udobno I prijatno. Za toa kje vi pomogne 3 vo 1 pernicata za patuvanje so memory pena! Bez razlika dali ste vo avion, vtomobil, avtobus ili na koe bilo drugo mesto, pernicata ima sposobnost da se oblikuva I da odgoori na vashite potrebi vo dadeniot moment.

Travel kit – set od 6 shishencinja.
Set od 3 silikonski shishencinja od po 60 ml I 3 transparentni shishencinja od po 15 ml koi se nameneti za upotreba na transport na kozmetika, shamponi sapini I slichno. Osobeno potrebni pri avionski letovi. Seto toa vo soglasnost so regulativite I propishanite pravila za bezbednost na aerodromite.

Showing 1–12 of 28 results

Show sidebar

Digital Luggage Scale – дигитална вага за багаж

790 ден

Everest binoculars – Двоглед

1.490 ден

Foldable beach lounge chair – Преносен стол/лежалка

1.790 ден

Hands Sanitizer+Refill – антибактериски спреј за раце

693 ден

Luggage Strap – лента за багаж

369 ден

Luggage Tag – ознака за багаж

429 ден

Mini Travel Iron – пегла за патување

990 ден

Omni Pillow – 3 во 1 перница за патување со мемори пена

2.990 ден

Passport Holder, RFID Blocking – организер за пасош

890 ден

Pic Boll – сет за пикник

4.690 ден

Portable Air Purifier – преносен прочистувач на воздух

9.900 ден

Safety ice scraper – чистач за мраз

199 ден