Производите во категоријата за компјутер, како дел од сегментот електронски уреди од KARES Group е она што му е потребно на секој млад, урбан и модерен човек. Со нив ќе постигне забрзување и олеснување на основните процеси поврзани околу тоа. Безразлика дали дома или на работа производите достапни во оваа категорија се од голема корист за сите.

Големиот избор на производи во категоријата овозможува секој да го најде она кое му одговара на неговите карактеристики. Дали се работи за подлоги, USB продолжетоци или подлоги за компјутер.

Можеби уживате во совршено организиран простор. Тогаш, производот за вас ќе биде организатор на кабли во комбинација со фен за одржување на хигиената на електронските уреди.

Доколку ви се потребни подлоги за компјутерско глувче (маус), можете да најдете огромен избор.

KARES Group се грижи секој да го најде производот кој му се допаѓа во зависност од стилот, начинот и местото на користење. Но, без компензирање на најважниот фактор кај секој производ – квалитет.

Можеби совршениот избор за Вас се USB греачите за чаши кои се со USB приклучок, ќе Ви обезбедат топол пијалок во секое време.

Сите производи во оваа категорија се направени според европски стандарди. Од светски реномирани брендови што дава сигурност за квалитетот.

Za kompjuter | Kompjuter | Podloga za lap top kompjuter | Lap-top | Lap top | USB | Priklucok | Prodolzen kabel | Prodolzen kabel za USB | USB splitter | Spliter | USB Spliter | Kvalitet | Mouse | Kom. maus | Maus | Kompjuterski maus | Gluvce | Kompjutersko gluvce | Gluvche | Kancelarija | Канцеларија

Прикажувам 1–12 од 20 резултати

Show sidebar

4-Port Usb Hub – USB станица со 4 порти

590 ден790 ден

5W wireless charging cork mousepad and stand – подлога за маус со безжично полнење

1.390 ден

Air mousepad with 5W wireless charging and USB – подлога за глувче

1.999 ден

Artic Magnetic 10 W – безжичен полнач

1.099 ден

Blow Away – Mini Usb Blower – дувалка

553 ден

Blow Away – Mini Usb Blower – фен

553 ден

Headset – слушалки

1.390 ден

Laptop Tray – подлога за лаптоп

1.290 ден

Legami Mousepad – подлога за глувче

369 ден

Mobile office – Организатор за лаптоп/таблет

1.990 ден

Mousepad with 5W wireless charging – подлога за глувче

1.090 ден

Mouspad – подлога за глувче со форми

429 ден