Од садови за складирање и чистење до држачи за прибор, секој производ во нашиот асортиман нуди практично и уредно решение за вашите потреби за складирање. Со иновативниот и модерен изглед, совршено ја надополнуваат вашата кујна. Заштедете на простор и олеснете си ја работата во кујна, со што ќе добиете стилско и функционално решение. Иновативниот дизајн овозможува најминимално заземање на просторот, со акцент на примарната функционалност – уредно складирање на едно место!

Покрај организери и сетови за во кујна, не изостануваат и садовите за складирање на храна. Идеални за пакување на вашиот ручек или на храната која сте ја подготвиле за пикник. Секако тие се карактеризираат со 100% заштита од протекување и BPA Free.

Od sadovi za skladiranje i cistenje do drzaci za pribor, sekoj proizvod vo nasiot asortiman nudi prakticno i uredno resenie za vasite potrebi za skladiranje. So inovativniot i moderen izgled, sovrseno ja nadopolnuvaat vasata kujna. Zashtedete na prostor i olesnete si ja rabotata vo kujna, so shto kje dobiete stilsko i funkcionalno resenie. Inovativniot dizajn ovozmozuva najminimalno zazemanje na prostorot, so akcent na primarnata funkcionalnost – uredno skladiranje na edno mesto.

Pokraj organizeri i setovi za vo kujna, ne izostanuvaat i sadovite za skladiranje na hrana. Idealni za pakuvanje na vasiot rucek ili na hranata koja ste ja podgotvile za piknik. Sekako tie se karakteriziraat so 100% zastita od protekuvanje i BPA Free.

Прикажувам 1–12 од 108 резултати

Show sidebar

Blox 7- организер за во фиока

1.090 ден

Bread Basket – корпа за послужување леб

714 ден

Bread Bin – кутија за леб

3.990 ден

Brunch – Корпа за леб

1.990 ден

Brunch – Корпа за леб

1.790 ден

Brunch – корпа за леб, црна боја

1.990 ден

Caddy – организер за во кујна

1.190 ден

Comodo – тегла

790 ден990 ден

CupboardStore – кујнска фиока-организер

990 ден

CupboardStore – кујнски организер/полица

1.090 ден

CupboardStore – сет од 4 држачи за капак

790 ден

CupboardStore 2-tier Rotating Organiser – ротирачки организер за во кујна на нивоа

1.990 ден