Поединечни или сетови од лажици за готвење кои ќе ви помогнат во приготвувањето на следното јадење кое сте во план да го спремате.

Сетовите од лажици се дизајнирани да заштедуваат простор во кујната и ќе бидат секогаш организирани и лесно достапни.
Во зависност просторот и Вашите потреби имаме неколку варијанти на сетови. DoorStore сетот можете лесно да го прикачите
на плочките во кујна или на задниот дел од вратничките. Elevate Carousel е сет од шарени лажици  кои не ги оштетуваат вашите садови.
На долниот дел од лажиците се наоѓа додатен дел кој не дозволува допирање до подлогата на кујната од хигенски причини.
Сетот се состои од 6 различни кујнски алатки поставени на вртлива база. Отпорни се на топлина до +240°С.

Nest Utensils Plus е сет од 5 лажици кои благодарејќи на уникатниот дизајн се во можност да бидат прикачени едни за други поради магнетот во горните делови. Покрај одличниод изглед и способноста да заштеди простор, овој сет дава можност да го користите
на температура до +200°С и да го миете во машина за садови.
Доколку барате поединечни лажици, кај нас ќе најдете избор на: повеќе видови на спатула, лажица за супа, кутлача, лажица за шпагети и многу повеќе наменски лажици.
Poedinechni ili setovi od lazhici za gotvenje koi kje vi pomognat vo prigotvuvanjeto na slednoto jadenje koe ste vo plan da go spremate.

Setovite od lazhici se dizajnirani da zashteduvaat prostor vo kujnata I kje bidat sekogash organizirani I lesno dostapni. Vo zavisnost od prostorot I vashite potrebi, imame nekolku varijanti na setovi. DoorStore setot mozhe lesno da go prikachite na plochkite vo kujnata ili na zadniot del od vratnichkite. Elevate Carousel e set od shareni lazhici koi ne gi oshtetuvaat vashite sadovi. Setot se sostoi od 6 razlichni kujnski alatki postaveni na vrtliva baza. Otporni se na toplina od +240°С.

Nest Utensils Plus e set od 5 lazhici koi blagodarejkji na unikatniot dizajn se vo mozhnost da bidat prikacheni edni za drugi poradi magnetnot vo gorniot del. Pokraj odlicniot izgled I sposobnosta da zashtedi prostor, ovoj set dava mozhnost da go koristite na temperatura do +200°С I da go miete vo mashina za sadovi.

Прикажувам 1–12 од 33 резултати

Show sidebar

Blomsterbergs – сет од 2 спатули

839 ден

DoorStore – сет од лажици

1.990 ден

Duo 4piece In-Drawer Utensil Set – сет лажици

899 ден

Duo 5 piece Utensil Set with Stand – сет од 5 лажици

2.699 ден

Duo Flexible Turner – лажица

490 ден

Duo Ice Scream Scoop – лажица за сладолед

479 ден

Duo Slotted Turner – спатула

490 ден

Duo Spoon Colander – цедалка

490 ден

Elevate Carousel Set – сет лажици

3.490 ден3.790 ден

Elevate Nylon Slotted Spoon – лажица

489 ден

Elevate Utensils Store – сет од 5 лажици

2.999 ден

Elevate™ Silicone 5-piece utensil set – сет лажици

2.390 ден