Прикажувам 1–12 од 15 резултати

Show sidebar

Adjustable apron – Престилка

490 ден

Berghoff’s handy 2-in-1 remover – средство за чистење

259 ден

BladeBrush-четка за миење прибор за јадење

590 ден

Clean Tech scrubber – сет од 2 четки

390 ден

CleanTech – четка

599 ден

Edge Dish Brush-четка за чистење на чинии

690 ден

Funktion hob scraper – чистач за керамички плочи

390 ден

Microwave cleaner – чистач за микробранова печка

369 ден

Sodahl Soft Tea towel – сет од 2 кујнски крпи, 50 cm x 70 cm

295 ден

Zone – сет за миење садови

2.390 ден

Zone Singles – сет за миење садови

1.295 ден

Berghoff’s magic for stainless steel – средство за полирање

349 ден