Прикажувам 1–12 од 56 резултати

Show sidebar

Blomsterberg copper casserole – бакарно тенџере 1,5L

3.990 ден

Blomsterbergs – бакарно тенџере 0,4л

2.590 ден

Pure Profi – тенџере со капак, 20 см – 4L

9.793 ден

Pure Profi – тенџере, 16 см – 1.4L

7.973 ден

Ron – тенџере (28х22 см)

7.890 ден

Ron covered stockpot – тенџере (24цм)

6.990 ден

Ron deep skillet – тенџере (28цм)

7.230 ден

Staub Braisers – сад за готвење, 24 см

18.289 ден

Staub Braisers – сад за готвење, 28 см

19.159 ден

Staub Braisers – сад за готвење, 28 см, grenadine red

23.900 ден

Staub Ceramique Mini Cocotte – мини тенџере, 10 cm

1.790 ден1.959 ден

Staub La Cocotte – мини тенџере, 12 см

7.299 ден